+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Масажни и SPA кушетки


Категории:
Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 97


В каталога на специализирания онлайн магазин за козметично оборудване Alison.bg, ви очаква невероятно разнообразие от стилни и супер удобни масажни и SPA кушетки. Наличните модели можем да разделим на две основни групи – електрически и сгъваеми/преносими с олекотена дървена конструкция. Всяко изделие отговаря на високите стандарти, установени в сферата на здравето и красотата.

Електрическо задвижване за максимално лесен избор на желаната позиция

Кушетките за масажни студия и СПА центрове съчетават в себе си елегантен външен вид и изключително висока функционалност. Характерна за тази разновидност е масивната и супер стабилна основа, представена в няколко вида дизайни – колонен тип и тип шкаф (ракла), в който могат да се съхраняват различни инструменти, приспособления и консумативи, нужни за изпълнение на процедурите.

В зависимост от това по кой дизайн е реализирана дадена масажна кушетка, материалът на базата би могъл да бъде масивна дървесина, метал, фибро-стъкло или пластмаса. По отношение на другите елементи на конструкцията на професионалните кушетки, характеристиките следват установения стандарт, тоест, те са доста сходни.

Плътният и изключително удобен матрак е стандарт при професионалните електрически модели от луксозен клас, както и здравата тапицерия от еко кожа, позволяваща мокро почистване и дезинфекция. Мощният електромотор обезпечава автоматичното регулиране на отделните сегменти – височина, повдигане и сваляне на облегалка и т.н.

Сгъваемата конструкция – перфектното решение за хората, търсещи мобилност

Една немалка част от професионалните масажни и SPA кушетки в раздела са сгъваеми и лесно преносими. По тази причина се предлагат заедно с удобна чанта за пренасяне, изработена от много здрав и устойчив на износване материал. Сегментите, на които е разделена легловата част, са различни при различните модели.

За тях е характерна леката дървена рамка и също толкова леките крака от алуминий. Лежанката е с пълнеж от мек и плътен дунапрен, отново с кожена тапицерия, съобразно установените стандарти в бранша. Секцията за главата е с регулируем отвор за лицето, какъвто се изисква от всяка професионална масажна кушетка, за да може клиентът да се чувства удобно, лежейки на не я по корем.

Виж още