+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Парафин и парафинарки


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 20


Маските с парафин се извършват на достъпни за всеки цени. Парафинотерапията е една от най-търсените процедури в СПА центрове и козметични салони. Нейното чудодейно свойство да омекотява, овлажнява и подмладява кожата я прави универсален метод за разкрасяване, без абсолютно никакви странични ефекти. За нуждите на вашия салон, Alison.bg предлага богат избор от уреди и консумативи за изпълнение на този вид процедури.

Приложение

Парафинът е познат още от древността със свойството си да лекува, да облекчава болките в тъканите и ставите, и да успокоява всякакви кожни възпаления. В козметиката с помощта на парафина се коригират редица проблеми, включително загрубяла и суха кожа на ръцете и краката, вроговени участъци, лошо кръвоснабдяване и т.н.

Едно от свойствата на парафина, правещи го толкова уникален, е високият му топлинен капацитет. Въпросният материал започва да се топи при температури от 52˚- 54˚С, а в същото време притежава ниска топлопроводимост. Топлината, отделяна от маските с парафин е само с 1.5 – 2 градуса по-висока от тази на тялото, така че не съществува риск от изгаряния.

Друго ключово предимство на материала парафин е ниската му цена. Дори обогатените с масла и аромати козметични парафинови блокчета са много по-достъпни, в сравнение с други вещества и продукти, използвани в козметиката. Един калъп от 500г. покрива няколко процедури в козметичния салон, а цената му е почти символична.

Поради тази причина парафинът често присъства като допълваща процедура, помагайки за по-доброто усвояване на маски и други лечебни и подмладяващи средства. Топлинните му свойства позволяват на порите на кожата да се отворят, улеснявайки проникването на козметиката до най-дълбоките дермални слоеве.

Парафинотерапия може да се приложи на всеки участък от тялото – лице, ръце, стъпала, шия, гръб, корем и т.н. Дори най-деликатните зони могат да се подложат на термална терапия, тъй като температурата на разтопената маса е много близка до телесната. Процедурите създават ефект на мини сауна, водейки до изпотяване на кожата. Заедно с потта, на повърхността излизат токсините, натрупаните в лимфата и кръвта.

Независимо дали процедурата се провежда самостоятелно или с цел допълващ ефект (за по-пълно усвояване на козметичните съставки), за изпълнението са нужни набор от технически и помощни средства. От каталога ни можете да се снабдите с богата гама козметичен парафин на супер изгодни цени, но само той няма да ви бъде достатъчен.

Какво ви е нужно за изпълнение на процедурата?

За да ви осигурим пълната готовност за този вид манипулация, ние ви даваме възможност да се снабдите и с уреда, в който парафинът се разтопява – така наречената „парафинарка”. Понеже въпросният материал придобива твърда форма под въздействие на околната температура, нагревателят ще ви помогне бързо и лесно да го втечните, затопляйки го до желаните градуси.

Уредите, включени в каталога ни са компактни и с привлекателен дизайн. Имат различна вместимост, съответстваща на мощността на нагревателя. Закупеният от магазина ни твърд парафин на ексклузивна цена ще бъде разтопен от уреда до 55 – 60 градуса, след което тези стойности ще се поддържат до неговото изключване.

За да ви спестим време, усилия и финансови средства, ние сме подбрали солиден асортимент от комплекти, включващи всички необходими детайли за изпълнението на процедурите по парафинотерапия. В последствие можете само да допълвате разходваните консумативи. Това са главно парафиновите блокчета.

Какво включва готовият стартов пакет? На практика абсолютно всичко, което ще ви бъде необходимо. Освен устройство за разтопяване на парафина (нагревател), комплектите съдържат още: 2 бр. парафин за ръце на промоционална цена; 2 бр. хавлиени ръкавици; 2бр. хавлиени чорапи; чифт алуминизирани ръкавици и четка за нанасяне на сместа.

Разполагаме както с компактни базови комплекти, така и с големи такива, включващи по-голям брой блокчета твърд парафин и много по-голямо количество ръкавици с алуминиеви нишки. Всеки елемент за провеждане на терапията е с отлично качество и с универсален размер. Продуктите са предназначени за многократна употреба, така че в процес на работа ще трябва да добавяте единствено парафините.

Предимства на нашия онлайн магазин

Съществуват множество специализирани магазини за покупка на професионално козметично оборудване, включително в интернет пространството, откъдето можете да се снабдите с продуктите, необходими за провеждане на курсове с парафинотерапия. Нашият онлайн магазин е един от новите в тази специфична ниша, което има своите плюсове и недостатъци.

От една страна, брандът ни е слабо или напълно непознат на отдавна действащите в страната ни козметични салони. Знаем, че професионалистите, обичащи да рискуват ще ни дадат шанс и ще опитат някои от атрактивните ни продукти на не по-малко атрактивни цени. Представяме на българския пазар козметика, аксесоари и апаратура на водещи европейски марки.

Блокчетата парафин за ръце, представени в каталога ни са с отлично качество, обогатени с приятни плодови, шоколадови и флорални аромати. Уханията им ще ви позволят да поглезите максимално своите клиенти и да ги задържите при себе си, елиминирайки конкуренцията. Уредите за нагряване на парафина отговарят на всички изисквания за качество и безопасност. Предлагат се с дву-годишна гаранция.

Сред плюсовете на нашия бранд можем да изтъкнем още:

  • Амбиция – Насочили сме поглед към върха. Имаме амбицията да станем водещ магазин за козметично и фризьорско оборудване;
  • Предлагаме коректност и внимание - ние тепърва си пропяваме път, а не лежим на стари лаври;
  • Имаме млад и амбициозен екип, готов да ви съдейства по всяко време и по всякакъв начин;
  • Предлагаме продукти с отлично качество на достъпна цена;
  • Доставяме поръчаните стоки в цялата страна.

Избирайки при нас оборудването, необходимо на салона ви за красота, включително висококачествен козметичен парафин, вие си спестявате време, нерви и финансови средства. Стартирайки своята дейност в козметичния бранш, знаем, че нито един от изброените ресурси не ви е в излишък.

Сайтът ни е с приятен и удобен за потребителите дизайн. Всяка група продукти е представена в собствена категория, което ще съкрати времето за преглед и избор. Погрижили сме се поръчките да стават по максимално лесен и удобен начин, и се ангажираме да държим връзка с вас през всеки етап от реализиране на покупката.

✂️ Защо да изберем козметичното оборудване за парафинотерапия на Alison.bg❓

Голям брой професионални салони за красота и СПА центрове избират нас за покупка на козметичен парафин и уреди за неговото разтопяване (нагреватели). Причините за тяхното решение да ни се доверят са много – удобен начин на пазаруване, изгодна цена, високо качество на продуктите, разнообразие от уреди и парафини. Предлагаме продукцията на водещи производители, гарантирайки по този начин пълната безопасност на клиента и удобство за професионалиста.

✂️ С какво привличате нови клиенти❓

Цялата категория продукти е подбрана така, че от страхотния ни асортимент да могат да се възползват както новостартиращи салони за красота, така и вече действащи такива. За новите ни клиенти ще бъде много приятно да разберат, че предлагаме готови комплекти, включващи всичко необходимо за изпълнение на тази процедура. Салоните с дългогодишна практика, пък, могат да закупят само нов (по-мощен) нагревател или само блокчета парафин – консуматив, който се набавя периодично.

✂️ Какво включва един произволен комплект❓

Имаме както изключително луксозни, така и базови комплекти, съдържащи нагревател за парафин, чифт алуминизирани и чифт хавлиени ръкавици, както и четка за нанасяне на восъка. Уредът е с безупречно качество, много прецизен и удобен за ежедневно използване. Нагревателят е придружен от гаранция и съдържа инструкции за безопасна употреба.
Виж още