+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Водородна терапия


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 13


Добрите салони за красота глезят своите клиенти с водородна терапия, изпълнявана посредством специализирана апаратура. Козметичните уреди, представени в този раздел на онлайн магазин Alison.bg експлоатират водород като метод на въздействие. Професионалните ни терапевтични машини са с различен принцип на работа, големина и цена, така че всеки професионалист да избере тази, която отговаря на неговите нужди и изисквания.

Видове процедури, които ще можете да изпълните

Уредите ни за водородна терапия могат да се разделят на две основни звена, според принципа им на действие – ексфолиращи (хидробразия) и пречистващи (клензинг). И двата вида апарати са иновация в козметичната индустрия, с помощта на която напълно безболезнено, безопасно и ефективно се постига обновяване на горния кожен слой за по-младежка и свежа визия.

Апаратите с пречистваща функция дават сходен краен резултат, но имат съвсем различен работен принцип. Те предизвикват насищане на клетките с водород и по този начин спомагат за извеждане на свободните радикали извън организма. Повишава се и нивото на колаген, отговорен за плътността и здравината на кожата. Ефектът е видим още след първата процедура.

Устройствата за водороден пилинг са всъщност многокомпонентни и мултифункционални апарати, оборудвани с множество накрайници, посредством които се провеждат процедурите. Сред тях можем да посочим:

  • Спрей за равномерно и прецизно прилагане на лечебните вещества;
  • Високочестотен ултразвук – регулира дълбочината на проникване на веществата;
  • Радиовълни – стимулират производството на колаген и еластин чрез загряване;
  • Топла и студена глава за охлаждане и затопляне на кожата. Помагат за отваряне и свиване на порите преди и след манипулацията.

Клензинг уредите ни за водородна терапия използват специална технология за хидрогениране на водата. Посредством група накрайници, почистването е минимално инвазивно и изключително прецизно направено. Липсват напълно механични травми и други наранявания на кожата на тялото и лицето. Не е нужен възстановителен период след процедурите.

Сред апаратурата за водородна терапия ще откриете и нашия мултифункционален козметичен робот. С него се постигат редица благоприятни ефекти като детоксикация чрез елиминиране на свободните радикали и ексфолиране на мъртвите кожни клетки с помощта на водна микродермабразия.

Виж още