+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Професионален пароозонатор с таймер
 • Професионален пароозонатор с таймер
 • Професионален пароозонатор с таймер
 • Професионален пароозонатор с таймер
 • Професионален пароозонатор с таймер
Намаление 29

Професионален пароозонатор с таймер

 • GIOVANNI
 • Модел: A1798
 • В наличност
×

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 350.00лв.
 • 249.00лв.

На изплащане от 9.46лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Перфектен уред за подобряване на козметичните процедури, идеален за всеки салон за красота. Произвежда пара, която стимулира почистването на кожата и я подготвя за по-нататъшни козметични процедури.

Ефективна работа

Лекота и комфорт при използване

Вапозона е много интуитивен за използване. С помощта на копчето можете да зададете предпочитаната продължителност на третиране и да включите UV лампата, която осигурява дезинфекция на водата. Устройството има и функция, която ви позволява да извършвате ароматерапия, благодарение на специален елемент, разположен на отвора на дюзата.

Опростената работа и функционалност на оборудването го прави идеален избор за всеки салон за красота.

Полезни свойства

За какви процедури е подходящ уреда?

Основната функция на уреда е ефективно почистване и овлажняване на кожата. Действието на вапозона се основава на производството на пара, която омекотява мъртвите епидермални клетки, разширява порите и кръвоносните съдове на кожата, подготвяйки кожата за по-нататъшни козметични процедури.

На първо място, използването на уред за пара ви позволява да омекотите роговия слой на кожата, което е от особено значение за ефективността на почистващите процедури - улеснява премахването на черни точки и мъртва кожа. Отпушва мастните жлези, което значително улеснява отделянето на себумните слоеве. Стимулира се дишането и кръвообращението на кожата, благодарение на което се подобрява отстраняването на замърсяванията и ненужните метаболитни продукти.

Снабдяването на кожата с кислород и проникването на хранителни вещества по време на по-нататъшни процедури също се подобряват. Лечението може да се използва и върху други части на тялото, които изискват дълбоко почистване - например върху шията, деколтето или кожата на гърба. Лечението ще работи добре и при терапия на скалпа, както и по време на процедури за грижа за косата.

Модерен дизайн

Минимализъм и функционалност

Пароозонатора е изработен от пластмаса, което прави уреда лесен за почистване. Височината на статива се регулира лесно в диапазона 78-95 см, което ви позволява да настроите оборудването на подходящо ниво, за да осигурите комфорт при работа на лицето, което извършва процедурата. Дюзата на уреда може да се върти, което увеличава обхвата на възможните настройки. Четирилъчната основа с гумирани колела подобрява мобилността, улеснявайки свободното движение на устройството.

Технически данни:
 • Мощност: 750W
 • Напрежение: 220V
Най-търсени

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.