+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Козметични лампи


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 32


Богат избор от козметични настолни лампи ви очаква в този раздел на онлайн магазин за козметично и фризьорско оборудване Alison.bg. Осветителни тела с изящен дизайн, висока ефективност на светене и безупречно качество, сме се погрижили да присъстват в нашата колекция. Можете да поръчате осветителното тяло самостоятелно, възползвайки се от изгодната цена и удобната доставка на място.

Предназначение и свойства

Светлината е ключово условие за работа в козметичните салони. От нея зависи дали изпълнителят на козметичната процедура ще има добра видимост над третирания участък. В случая с настолните осветители е от съществено значение да се освети добре работната повърхност, била тя маса, бюро или друг елемент на обзавеждането.

Приложението на професионалната козметична лампа е широко. С нея лесно се постига добра осветеност при манипулации, обхващащи ръцете, например маникюр, масажи и парафинови маски. Подвижният корпус на осветителното тяло дава възможност на професионалиста да насочва прецизно светлинния лъч, както и да регулира силата на светене спрямо моментните нужди и светлинните условия в помещението.

Характерно за лампите, предлагани от нас е наличието на подвижна конструкция. Всеки елемент от корпуса на лампата може да се регулира, включително височина, ъгъл на осветяване и т.н. Въртенето на тялото, в което е поставена пурата е възможно в няколко посоки. Интензитета на светене е с тристепенно регулиране.

Има значение и от какъв енергоизточник ще бъде захранвано осветителното тяло – директно от електрически контакт или от друго устройство посредством USP порт и мрежов адаптер. Някои от съвършените ни модели предлагат такава опция, което ги прави отлично решение за професионалистите, търсещи повече възможности за употреба.

Предимства на LED технологията

Характерно за всички наши козметични лампи е, че са базирани на светодиодната технология. LED осветителите имат редица предимства, най-важното от които, е способността им при много по-малък разход на електрическа енергия да излъчат многократно по-голямо количество светлина. Това е причината да бъдат масово познати като „енергоспестяващи”.

Минималната им консумация при висок светлинен интензитет (до 200 лумена), прави лампите, базирани на лед технологията най-добрият светлинен източник за професионалните салони, а също и за медицинските заведения. Цветът на светлината им е коренно различен от този на крушките с нажежаема жичка – жълтите приглушени тонове липсват напълно.

Каква част от приходите на козметичния ви салон ще отива за покриване на сметките за електричество и за консумативи? Това зависи основно от вида на работните светлоизточници, използвани в обекта. Заслужава си да инвестирате средства в една качествена козметична лед лампа, чийто работен живот е около 50 000 часа, а консумираната мощност - от 2.5 до 4.5W.

Виж още