+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Детски фризьорски столове


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 21


Детски фризьорски столове не се използват във всеки модерен салон за красота. За наличието им е нужно помещението да разполага с достатъчно пространство, където поне един такъв детайл на оборудването да бъде разположен. Липсата на въпросния елемент не е фатална, но определено наличието му прави добро впечатление и говори за висок професионализъм. Онлайн магазин Alison.bg ви предлага най-добрите съвременни разработки при столовете за деца.

С какво се отличават нашите продукти?

От настоящия раздел, собствениците на салони за красота могат да изберат различни вариации на две основни разработки – детска седалка за фризьорски стол или специално проектиран детски стол за подстригване. И двете решения са абсолютно удачни, защото осигуряват комфорт както на малките ви клиенти, така и на самите вас - професионалните стилисти.

Разглеждайки продуктите, представени в тази категория, ще забележите изключителното разнообразие от дизайнерски решения. Дизайнът на столовете варира от съвсем семпъл и изчистен до екстравагантен и необичаен. Можете да заложите на изделие с класическа форма и визия, както и на някой от авангардните столове, имитиращи автомобил на престижна марка – BMW, SUV, AUDI, Mersedes и др.

Освен с красивата си визия, всеки детски фризьорски стол от нашата колекция се отличава и с изключителна здравина. Стабилният метален корпус е задължителен фактор за дългосрочно и безопасно използване. Металната конструкция има влагоустойчиво защитно покритие, което предпазва стола от ръжда, вследствие на намокряне и контакт с различните стилизиращи и почистващи препарати.

Регулируемите функции присъстват при всички изделия. От тях зависи удобството на стилиста, а от неговия комфорт зависи крайният резултат. Децата, особено по-малките, са нетърпеливи и неспособни да стоят неподвижно за дълъг период от време, което често увеличава времето, необходимо за тяхното подстригване. Повдигайки или сваляйки стола до подходящата височина, фризьорът ще работи без излишно напрежение.

Модерна и приятна визия, съчетана с максимална здравина

Детските фризьорски столове, предлагани в специализирания ни онлайн магазин притежават красив и преди всичко модерен облик. В каталога ни са представени най-новите разработки в професионалното оборудване, включително столовете с дизайн кола, в които малките палавници ще се чувстват прекрасно.

Здравата конструкция на всеки модел е 100% гарантирана. Здравината гарантира, че столът няма да се повреди, докато някой от малките ви клиенти седи върху него. Сглобката е стабилна. Подвижните свързващи елементи са заменени с високо устойчиви заварки. Колкото по-здрави са фризьорските столове, толкова по-дълго ще могат да изпълнят основното си предназначение.

Почистването на изделията е максимално улеснено. Металът е покрит с влагоустойчиво покритие, а седалката и облегалката са облечени в тапицерия от плътна и здрава еко кожа. Поддържането на високо ниво на хигиена няма да бъде проблем, без значение дали ще бъде направено леко почистване или основно с подходящ почистващ препарат.

Изгодните цени на нашите детски фризьорски столове са ключов аргумент в полза на покупката на нашето професионално оборудване. Високото качество, съчетано с изгодна цена е именно това, което клиентите ни търсят. То е валидно както за столовете, така и за допълнителните седалки, с които фризьорският стол в салона ви ще стане подходящо място за изпълнение на детски подстрижки и фризури.

Цялата ни продуктова гама се предлага с гаранция за качество и се доставя на територията на цялата страна.

Виж още