+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Мезотерапия


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 10 от 10


В тази категория на онлайн магазин за козметично оборудване Alison.bg, ви предлагаме добър избор от професионални апарати за мезотерапия. С компактен корпус, ниско тегло и доказана функционалност, те ще ви помогнат да изпълнявате с лекота една от най-търсените днес разкрасителни процедури. Оборудването, което предлагаме е с отлично съотношение между качество и цена.

Особености на процедурата

Мезотерапията (от гръцки мезос, „средна“ ) е нехирургична техника, въздействаща на средния кожен слой, наречен мезодерма. При процедурата се извършват микроинжекции на фармацевтични и хомеопатични препарати, растителни екстракти, витамини и други съставки в подкожните мазнини в мезодермата. Инжекциите се предполага, че са насочени към адипозните мастни клетки, с цел предизвикване на липолиза, разкъсване и клетъчна смърт на адипоцитите.

При съвременните уреди за мезотерапия рядко вече могат да се открият игли. Многобройните убождания, за да се вложат лечебните серуми, са не само болезнени, но и оставят видими следи по кожата на тялото и лицето. Днес апаратурата използва безиглен принцип на работа, като иглите са заменени от накрайници, подаващи електрически импулси. Казано по-точно, терапията е базирана на електропорация и електроосмоза.

Мезотерапията винаги е била минимално инвазивна процедура, но в момента тя е по-безболезнена и не-травмираща от всякога. Посредством нов тип накрайници, се прави инфузия на витамини, антиоксиданти, минерали и аминокиселинни коктейли, които се подават не към повърхностния слой на кожата, а към средните слоеве, тоест в дълбочина.

Резултатите от мезотерапията са по-млада, по-стегната и изключително здрава кожа, сияеща отвътре. Милиони жени по света избират тези козметични процедури пред по-агресивната и рискова хирургична интервенция. Причина за този избор е не само по-ниската цена и минималната инвазия, но и естественият произход на ефекта. Чрез мезотерапия се стимулира собственото производство на колаген и еластин, отговорни за естествената еластичност на кожата.

Сред нашите уреди за мезотерапия се срещат и комбинирани модели, които наред с множество други функции, притежават и свойството да изпълнят перфектно въпросната манипулация. Изберете модела, отговарящ напълно на вашите лични предпочитания и бюджет.

Виж още