+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Столове и кушетки за татуисти


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 22


Разнообразието от професионално оборудване в нашия магазин ви позволява да изберете перфектния стол за татуиране съобразно вашите нужди и бюджет. В този раздел сме включили няколко супер удобни варианта на Tattoo обзавеждането под формата на луксозни и мултифункционални столове и кушетки на водещи европейски производители.

Как да изберете подходящия за нуждите ви модел?

Голямото разнообразие от дизайни и изключително достъпните цени на тази група продукти може да направи избора ви значително по-сложен. Ако сте татуист с голям опит в тази креативна работа, много лесно ще се ориентирате в богатия ни асортимент. Новаците в този творчески занаят може би ще имат нужда от няколко полезни съвета относно избора на кушетка или кресло.

За да изберете правилно кушетката или стола, е важно да познавате техните структурни особености и функционални характеристики. Всяко съоръжение има специфичен дизайн и различен набор от функции, макар да имат и множество общи черти. Както класическият стол за татуировки, така и кушетката позволяват на клиента да заема седнало или легнало положение чрез повдигане и сваляне на горния сегмент/облегалката.

Като дизайн столовете са разделени на три категории:

  • Електрически: Столовете с електрическо задвижване са най-модерното професионално оборудване. Регулирането на отделните елементи на конструкцията се извършва посредством електромотор, а управлението се осъществява дистанционно. Електрическите модели са тихи, удобни и с атрактивна визия;
  • Хидравлични: Хидравличните столове и кушетки за татуисти са добър технологичен вариант, при който отделните позиции (височина, наклон и т.н.) се регулират с помощта на хидравлична система. Управляват се с помощта на дистанционно управление (кабелно/безкабелно) или с педал;
  • Механични: В тази категория попадат стационарните модели. Механичната кушетка е опция, която днес рядко се използва, въпреки ниската ѝ цена, тъй като функционалността ѝ е доста ограничена.Всички механизми се регулират ръчно, което не е много удобно и преходът на ъгъла на наклон не може да бъде плавен.

В каталога ни са представени столове и кушетки за Tattoo студия с електрическо и хидравлично задвижване. Те осигуряват удобство на татуиста, позволявайки му да избере най-удобната за него височина. За клиента столът също е максимално удобен, когато се избере правилния наклон на облегалката или подлакътниците.

На кои детайли на дизайна трябва да обърнете по-специално внимание?

Професионалните столове за татуиране, имат няколко важни детайла. Поотделно и в комбинация, те определят в голяма степен функционалността и експлоатационния живот на съответното съоръжение. След задвижването по важност се нарежда конструкцията. Особено важно е от какви материали е изработена тя, тъй като това определя срока на служба на самия продукт.

Качествените конструкции са изработени от метал с антикорозионно покритие. При някои продукти имаме хромирани детайли, които улесняват поддръжката. Металната основа и рамка придават на стола допълнителна устойчивост на натоварване и стабилност. Недостатък е, че металните конструкции са тежки и по-трудни за преместване.

Качествените столове за татуировки са меки и комфортни, тапицирани с изкуствена кожа. Дамаските на базата на винил са устойчиви на замърсяване и подлежат на почистване с вода и препарати. Могат да се дезинфектират, без риск от избеляване на цвета и нарушаване на структурата. Цветът е не по-малко важен. По правило обзавеждането за тату студия се избира в черен цвят, за да бъде в синхрон със стила и дейността на тези обекти.

Виж още