+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Светлинна реклама за бръснарница
  • Светлинна реклама за бръснарница
  • Светлинна реклама за бръснарница

Светлинна реклама за бръснарница

  • Модел: A595
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 234.00лв.

На изплащане от 8.89лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

BarberShop светлинна реклама с въртящ се цилиндър.

  • Размери: 69x20cm
  • Дължина на захранващия кабел: 120 см
  • Мощност: 9W

За да бъде печеливш вашият бизнес, той трябва да привлича нови посетители. Не бива да разчитате само на постоянната си клиентела, а да търсите нови възможности за привличане на още клиенти, които да се възползват от професионалните ви услуги. Предлагайки всичко необходимо на салоните за красота, не сме забравили и рекламата. Вземете на изгодна цена тази страхотна светлинна реклама за бръснарница.

Визия и функционалност в едно

Таблото е с цилиндрична форма и се монтира вертикално. Цилиндърът се върти, създавайки много примамлив за очите цветови ефект. Диагонално разположените цветове – синьо, бяло и червено, при въртене създават много атрактивен светлинен ансамбъл, който се забелязва мигновено и отдалече.

Размерът на светещата реклама е 69 х 20см – идеален за по-големи и съвсем малки бръснарски салони. Надписът „BarberShop” ще информира потенциалните ви клиенти за вида на услугите, които предлагате. Таблото има вградена лампа тип пура, чиято работна мощност е едва 9W. Няма нужда да се притеснявате, че сметките ви за електричество ще набъбнат допълнително.

Дължината на захранващия кабел е 120см. При нужда той може да се удължи с подходяща електрическа връзка и кабел със съответстващи параметри. Корпусът на табелата е водоустойчив, пригоден за използване на открито. Препоръчваме да поверите монтажа на светлинната табела на опитен електротехник.

Рекламата – гарантиран успех за всеки бизнес

Стартирайки своята дейност в сферата на услугите, е важно да имате добра бизнес стратегия за привличане на клиенти. Онлайн популяризирането на дейността ви е добро решение, но само то не е достатъчно. Ползвателите на такива услуги трябва да намират лесно бръснарското ви ателие, включително ако се намира на малка уличка или пряка в съседство с множество търговски и други обекти.

Нашата светлинна реклама е различна от повечето светещи табели, използвани за насочване на клиентите към даден вид стока или услуга. Тя има леко ретро визия и определено се откроява, което означава, че ще бъдете намирани лесно, дори ако бръснарницата ви се помещава в безистен, във входа на жилищен блок или в мола.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.