+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Слушалка за измиване на коса
  • Слушалка за измиване на коса

Слушалка за измиване на коса

  • Модел: A967
  • В наличност
  • Горещ продукт (над 70 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 87.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Пълен комплект слушалка, маркуч, гнездо за фризьорски мивки.

Слушалката отговаря на повечето фризьорски мивки и измивни колони налични в България.

Предлагаме ви гъвкава и удобна душ слушалка за за измиване на коса. Този важен аксесоар трябва да присъства към всяка фризьорска мивка, затова ние ви предлагаме продукт с отлично качество и достъпна цена. Слушалката е оборудвана с гъвкав маркуч с метализирана обвивка и с приставка тип гнездо, за монтаж върху мивка или измивна колона.

Душът – дребен компонент на оборудването с голямо значение

Измиването на косата на клиента съпътства почти всяка фризьорска процедура. Понякога това е самостоятелна услуга, търсена от много жени. Салонът ви трябва да разполага с качествен душ, който подава равномерно водната струя. Напорът на водата следва да е достатъчно силен, но водните пръски да са приятни като усещане, тъй като се работи от съвсем малка дистанция.

Ето защо е почти задължително фризьорските мивки и измивни колони да бъдат оборудвани със слушалки, които са проектирани специално за професионална работа. Те имат отличителни характеристики на дизайна, като например по-малката глава на слушалката. Главата трябва да е с малък диаметър, за да се работи в малък диапазон. При измиването на коса не бива да се допуска намокряне на лицето и дрехите на клиента.

Нашата професионална фризьорска слушалка има специфична форма на ръкохватката. С този дизайн е осигурен стабилен захват, за да се елиминира рискът от неволно изпускане на приспособлението. Предвид факта, че ръцете на професионалиста често са хлъзгави от използваните миещи, стилизиращи и възстановяващи продукти, сигурният захват на душа е от огромно значение.

Съвместимост с болшинството фризьорски съоръжения

Фризьорската слушалка е съвместима с дизайна на болшинството мивки и колони, използвани във фризьорските салони у нас. Можете да я поръчате без никакви колебания, независимо с какъв тип и модел съоръжение ще я използвате. Гнездото за повеждане на маркуча отговаря на стандартния отвор на мивките родно производство и вносните модели.

Маркучът е облечен в метална обвивка с хромирано покритие. Почистването на всички детайли може да се извърши съобразно валидните хигиенни изисквания. Предлагаме ви продукт с отлично качество и достъпна цена, който ще ви служи дълго, предлагайки ви желания комфорт.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.