+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Детски стол за подстригване - Порше
  • Детски стол за подстригване - Порше
  • Детски стол за подстригване - Порше
  • Детски стол за подстригване - Порше

Детски стол за подстригване - Порше

  • GABBIANO
  • Модел: A427
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 980.00лв.

На изплащане от 37.22лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

От днес посещението при фризьор с дете не трябва да се свързва с плач и кавга.

Когато малкият ни клиент седне на това кресло, той ще се зарадва и посещението при фризьора ще се превърне в интересно приключение.

Креслото е много стабилно и безопасно, има хидравлично регулиране на височината, много е удобно както за нашия малък клиент, така и за стилиста.

Фризьорското кресло гарантира комфорт за малките клиенти на салона и оптимални условия на работа.

Продуктът е опакован в два кашона.

Фризьорските салони, които разполагат с достатъчно пространство и имат желание да инвестират в удоволствието на своите клиенти, обезателно трябва да разполагат с атрактивен детски стол за подстригване. Децата, а също и техните родители ще останат смаяни от детския модел с визия на автомобил. Това червено Порше ще направи престоя на всяко дете при фризьора приятно и весело преживяване. Доверете се на италианските мебели Gabbiano.

Стабилна конструкция, която гарантира безопасността на малките ви клиенти

След първият момент на екзалтация, родителите със сигурност ще се замислят доколко всъщност стабилен е този детски фризьорски стол. Този въпрос със сигурност вълнува и самите професионалисти, които обмислят неговото закупуване, затова бързаме да ви уверим, че безопасността на клиента е напълно гарантирана.

Конструкцията се състои от широка метална база, която сама по себе си осигурява максимална стабилност. Количката е фиксирана здраво върху метална платформа, така че опасно накланяне при сядане и ставане от стола е напълно изключено. В същото време столът, както и целият автомобил, може да се върти странично, за да се осигури удобен достъп за професионалиста.

Колата ще представлява приятна среда за малките деца, което ще ги направи по-послушни и търпеливи докато трае подстрижката. Колкото по-малко се движи малкият клиент, толкова по-малък е рискът от неволни инциденти при работа с ножиците. Седалката е достатъчно дълбока, за да могат малчуганите да се настанят удобно и да се насладят на процеса.

Висококачествени материали, устойчиви на почистване

Детският стол Порше е продукт на марката GABBIANO – водещ европейски производител на професионално оборудване за салони за красота. Марката е сама по себе си атестат за качеството на изработката и на материалите. За производство на детската серия фризьорски столове са използвани безупречни и безопасни материали като метал, пластмаса и изкуствена кожа.

Всеки материал, включително тапицерията на стола е устойчив на почистване и дезинфекция. Производителят е вложил амортисьорен механизъм, който позволява височината да стола да се регулира лесно в зависимост от ръста на клиента и особеностите на подстрижката.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.