+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Детски стол за подстригване
  • Детски стол за подстригване
  • Детски стол за подстригване
  • Детски стол за подстригване

Детски стол за подстригване

  • GABBIANO
  • Модел: A422
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 480.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Фризьорски стол за деца Gabianno. Стола е красиво завършен,с много удобна седалка. Седалката е оборудвана с ръкохватки, които предпазват детето от падане от седалката. Черен.

Материал на тапицерията - висококачествена еко кожа.

Обзавеждайки своя фризьорски салон, е редно да помислите за всяка потребителска група, която ще се възползва от професионалните ви услуги. Едни от най-трудните ви клиенти ще бъдат децата. Те се нуждаят от специално внимание, предвид специфичните им физически и психологически особености. Един качествен детски стол за подстригване е ключова стъпка в тази посока.

С какво е различен?

Детският фризьорски стол е различен не само с размера, но и с дизайна си. Отделните му елементи са проектирани така, че да създадат максимално удобство на малчуганите, като същевременно направят и работата на фризьора по-лесно изпълнима. Задължителна функция на столовете за фризьорство е регулирането на височината. Тук тази опция е особено необходима.

Детският стол с марка Gabianno, който ви предлагаме е с привлекателна визия и функционална конструкция. Височината му се регулира посредством хидравличен механизъм, без особени усилия. Подемното устройство е пригодено за дългосрочна работа и осигурява плавно повдигане и сваляне на креслото, което определено ще се хареса на малките ви клиенти.

За да се гарантира безопасността на децата, столът е оборудван с подлакътници и стойка за краката. Дори супер палавите ви и активни клиенти няма да успеят да се претъркулят на пода, защото седалната част е напълно обезопасена от нужните прегради. Стойката за крака може да се повдига нагоре, заставайки като преграда  отпред – изключително необходима при подстригване на най-малките деца.

Креслото е със статична солидна база, която дава допълнителна гаранция за сигурността на мъниците. Базата е изработена от хромиран метал, който подлежи на мокро почистване и дезинфекция. Дори химическите средства, използвани във фризьорството не биха могли да причинят корозия и упорити петна.

Седалката и облегалката са приятно меки и изключително удобни. Тапицерията е от здрава еко кожа, която също подлежи на влажно почистване. Черната кожа в комбинация с хромираните метални части превръщат стола в една супер стилна добавка към всеки тип интериор. Ние ви предлагаме детски стол за подстригване Gabianno на невероятно изгодна цена.

На какви изисквания трябва да отговарят фризьорските столове?

Фризьорските столове, макар и доста различни на външен вид следват някои задължителни изисквания по отношение на функции и конструкция. Когато избирате такъв детайл, е важно да се ръководите не толкова от цената на изделията, а от тяхната надеждност и възможност за дългосрочна експлоатация. Важно е също моделът, който ще изберете да бъде в хармония с общия стил на обзавеждането.

Столовете за фризьорски салони се делят на две групи по отношение на основата – статични и динамични (подвижни) модели. Моделите с петолъчна основа и колелца могат да се използват не само в работната зона (тоалетка), но и заедно с мивката/измивната колона. Дори да е със здраво фиксирана към пода база, столът трябва да може да се върти във всички посоки, за да не се налага професионалистът да прави излишни движения.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.