+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Дарсонвал
 • Дарсонвал
 • Дарсонвал
 • Дарсонвал
 • Дарсонвал
 • Дарсонвал
Намаление 9

Дарсонвал

 • Модел: A252
 • В наличност
 • Горещ продукт (над 1160 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 98.00лв.
 • 89.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Високочестотните токове наричани Darsonval в козметиката се използват за стимулиране на метаболизма, засилване на притока на кръв в кожата, причинявайки локална хиперемия, но преди всичко те имат повърхностен дезинфектиращ и антисептичен ефект. Darsonval е устройство, свързано директно към електрическата мрежа. Устройството е изключително удобно и компактно, дръжката има вграден превключвател за включване / изключване, който едновременно регулира тока.

Устройството е оборудвано и с 4 стъклени електрода, които могат да бъдат избрани в зависимост от повърхността на кожата, която се третира.

 • електрод с пръчка (пръчка) за третиране на отделни участъци.
 • електрод с форма на гъба (гъба) подходящ за третиране на цялото лице.
 • електрод с форма на капка (чаена лъжичка) за по-трудно достижими повърхности, например кухини около носа,
 • гребен електрод за съживяване на скалпа, стимулира растежа на косата, предотвратява загубата на коса.
 • 10w мощност

Професионалният апарат Дарсонвал, представен тук е с разумна цена, предвид високото му качество и удобен дизайн, улесняващ изпълнението на лечебните и разкрасителни процедури. В салона ви за красота е задължително присъствието и на този вид апаратура. Дарсонвалът помага за подобряване тонуса на кожата, включително при тежки състояния на целулит.

Принцип на работа и приложение

Дарсонвалът е устройство, генериращо високочестотен ток с ниско напрежение. Посредством накрайници под формата на стъклена тръба, електрическите импулси се предават до всички кожни слоеве. Въздействието достига максимална дълбочина, без реално да има механично навлизане в кожата.

Участъците, подлежащи на третиране се обработват със специални козметични продукти, които да подобрят кожната електропроводимост. Усещането от провеждане на процедурите с Дарсонвал е за леко убождане. Дискомфорт и болка липсват, макар да не е изключено хора с по-чувствителна кожа да реагират негативно на манипулацията.

Апаратът, представен тук е компактен и лесно преносим. С негова помощ могат да се изпълнят сесии, целящи различен резултат – почистване, тонизиране, изглаждане на кожата. Могат да се третират всички участъци от тялото и лицето, включително най-чувствителните зони. Благодарение на доказания антибактериален ефект от дарсонвализацията, процедурата е показана при гъбични инфекции, трудно зарастващи рани и акне.

С последно поколение професионален Дарсонвал се редуцира мастната секреция и се подобрява кръвоснабдяването на кожата и лимфния дренаж в тъканите. Малко хора знаят, че Дарсонвалът се използва успешно за подобряване работата на някои вътрешни органи, поради което уредът присъства и в някои медицински кабинети.

Процедури с високочестотен ток се извършват не само в козметичните, но и във фризьорските салони. Методът помага за подобряване кръвоснабдяването на скалпа и храненето на космените фоликули. В дългосрочен план е възможно да се предотврати частичното или стандартното оплешивяване.

Защо нашето предложение е добро?

Апаратът, представен в този раздел на електронния ни каталог се отличава с редица достойнства. На първо място, размерът му е съвсем малък, така че да не отнема излишно пространство в перфектно оборудвания ви салон или кабинет. Компактният корпус ви позволява да го пренасяте с лекота, в случай че работата ви не е концентрирана само в една точка.

Включеното към основния уред Дарсонвал оборудване, ви дава възможност да третирате различни участъци от тяло и лице с еднаква лекота и прецизност. Комплектът съдържа основно устройство, оборудвано с 4 различни приставки, предназначени за различни области и разнообразни по вид процедури.

Имате на разположение два електрода с наподобяващи по-малък и по-голям балон окончания. С тях можете да третирате както отделни участъци, така и цялото лице. За по-трудно достъпните зони е добавен електрод с малък капковиден връх с извито рамо. Комплектът съдържа и електрод с форма на гребен за подобряване състоянието на скалпа и косата.

Дарсонвалът е разработен по най-високите съвременни стандарти. Моделът е класифициран като медицински клас оборудване, което означава, че отговаря на всички европейски и директиви за качество и безопасност на професионалната техника, използвана в козметичната индустрия.

С този уред салонът ви ще генерира значителен финансов приход, тъй като дарсонвализацията е процедура, търсена от много хора, страдащи от различни козметични и здравословни проблеми. В същото време, ние ви го предлагаме на по-ниска от редовната му цена. Поръчвайки още сега портативния високочестотен Д’арсонвал, ще спестите цели 12% от стойността му.

Конкурентоспособност! Това е основният мотив да закупите още сега професионалния Дарсонвал за лице и коса, който ви предлагаме на изключително атрактивна цена. Нямате реални шансове да се преборите с конкуренцията на останалите салони във вашия град, ако не разполагате с пълната гама модерна апаратура, с помощта на която да предложите богат асортимент от козметични услуги.

Уредът има приятен, но преди всичко функционален дизайн. Изработен е от висококачествени материали, сертифицирани като напълно безопасни за здравето. Настройките на различните режими са лесно изпълними, както и смяната на отделните накрайници. Ергономичната ръкохватка ви осигурява удобство при продължителна работа и стабилен захват.

Главният уред е проектиран за директно свързване към електрическата мрежа. Захранва се на 220V напрежение, което ви спестява нуждата да купувате допълнително адаптер на напрежението. Консумираната мощност на апарата е едва 10W – десетки пъти по-малка от тази на стандартна електрическа крушка.

С това компактно, но изключително мощно устройство, можете да работите ежедневно, изпълнявайки множество манипулации от различен вид и естество. Поради ниската честота на генерираната електрическа енергия, вероятността от прегряване при продължителна работа е напълно елиминирана.

Изберете въпросния модел, в случай че салонът ви е с малка натовареност или сте принудени да се вмествате в оскъден бюджет. Възползвайте се удобния начин на пазаруване, който ви предлагаме и от възможността да си спестите време, усилия и излишни главоболия.

✂️ За кого е подходящ портативният Дарсонвал❓

Конкретният козметичен уред – Дарсонвал, е подходящ както за професионални, така и за домашни процедури. Това е един компактен и лесен за използване инструмент, който ще бъде особено полезен на козметолози и дерматолози, чиято работа е мобилна (посещения на адрес). Перфектен е и за салони с малък капацитет на работа, където се провеждат по-малък брой лечебни и подмладяващи процедури с Дарсонвал.

✂️ Какви функции предлага устройството❓

Дарсонвалът генерира високочестотни токови импулси, които се предават към кожата на лицето и тялото посредством накрайник, оборудван със стъклен електрод. В конкретния случай накрайникът е с форма на писалка и съвместява ролята на главно устройство за управление, чрез което се избират работните честоти. В комплекта са включени 4 различни електрода за различните зони на третиране, включително гребен за стимулиране на космения фуликул срещу косопад.

✂️ Как се захранва портативният Дарсонвал – голяма ли е неговата консумация❓

За да работи, уредът се включва директно в електрически контакт на 220V напрежение, което налага да се осигури електрически източник на захранване на мястото, където ще се използва. Консумацията му е съвсем минимална – 10W мощност, което е в пъти по-малко от една стандартна електрическа крушка. Дори при продължителна работа, уредът няма да повиши сметките ви за ток.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.
Мнения за продукта

    
Мнение за продукта:

Моля влезете в Профила
или се Регистрирайте, за да напишете отзив.

5.00 2 Отзива

Харесано (2)
Не харесано (0) Продукта е оценен на
5.00 от 5
Петър А.09/06/2021 Оценка 5 от 5

Чудесно допълнение в козметичния ми салон. Купих го за временно заместване на предишния ми апарат, но като гледам ще го ползвам постоянно. Върши много по-добра работа отколкото очаквах!

Пламена Н.28/04/2021 Оценка 5 от 5

Купих си го за домашна употреба и мога да кажа, че уредът е страхотен! Благодаря за бързото и коректно обслужване!