+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Масажни и SPA продукти


Категории:
Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 11 от 11


Богата гама от SPA и масажни продукти, ви предлага тази категория на Alison.bg. Оборудването, представено в раздела е с отлично качество, отговарящо изцяло на изискванията за безопасна и дългосрочна работа. Предлагаме едни от най-ниските цени за първокласни уреди на утвърдени производители. Достъпните цени, заедно с удобния начин на закупуване, ни правят предпочитан избор от професионалните салони в страната.

Топлата хавлиена кърпа – ключов компонент за изпълнението на перфектния масаж

Не е странно, че голяма част от продуктите, представени в раздела, представляват електрически подгреватели за хавлиени кърпи. Кърпите са също толкова важни, колкото са и опитните ръце на масажиста. Те трябва да бъдат с температура близка до телесната или по-висока. Топлината, която хавлията излъчва отваря порите, отпуска мускулите, и изобщо подготвя тялото на клиента за процедурата.

Набавянето на важните SPA продукти е задача с първостепенно значение за функционирането на един СПА център, козметичен салон или масажно студио. Сред тях безспорно са памучните кърпи които ще се използват преди и по време на провеждане на процедурите, но уредите за тяхното подгряване, са също неизменна част от оборудването. Те трябва да се избират с нужната компетентност и отговорност.

Поддържането на отлична хигиена е задължителна както за инструментите, така и за консумативите. Поради тази причина подбрахме най-добрите съвременни подгреватели, съвместяващи и функцията стерилизация. Уредите ни са с различен обем на камерата, но в голяма част става въпрос за устройства с максимално компактен дизайн, които няма да отнемат от полезната работна площ на вашия салон.

С такъв комбиниран модел ще можете да затопляте различен брой хавлиени кърпи и такива за еднократна употреба, като същевременно ги стерилизирате. UV стерилизацията е доказала своята ефективност в унищожаването на 99% от познатите на човека микроорганизми и патогени. По този начин нашите СПА продукти ви позволяват да работите съобразно изискванията на санитарните власти, гарантирайки здравето на своите клиенти.

Първокласно оборудване, отговарящо на вашия бюджет и бизнес нужди

Професионалните продукти за масаж включват от висококачествена апаратура до специални видове консумативи. Престижните студия и центрове държат да използват единствено модерни, първокласни уреди и изделия, способни да улеснят работата им и да направят изпълнението на процедурите бързо и същевременно максимално прецизно.

Апаратите, представени в каталога ни са с различен обем и работни възможности. Разполагаме с компактни устройства с обем на камерата 16л, както и с 23-литрови модели и такива с вместимост 32 литра и дори 60л. Двете функции – подгряване и стерилизация могат да се използват съвместно и самостоятелно.

От потребителските настройки на всеки апарат може да се избере температурата на нагряване, която при болшинството модели достига до 70 – 80 градуса С. Температурата е достатъчно висока, за да се затопли памучната материя, без да се увреждат нейните фини нишки. При правилно използване на оборудването, кърпите запазват приятната си мекота и могат да се използват максимално дълго.

Предвид факта, че в специализираните уреди за SPA процедури ще се затоплят предимно хавлии за многократна употреба, те обезателно трябва да бъдат стерилизирани. Един от многобройните плюсове на такъв апарат е възможността двете операции да протичат паралелно. Тоест, кърпите се стерилизират, докато се затоплят до необходимите за целта градуси.

Техническото изпълнение на всички наши нагреватели с UV стерилизатори е на нужната висота. При голяма част от уредите корпусът, както и камерата са изработени от висококачествени метални сплави. Металът е атестат за качеството на такова устройство, защото само той е устойчив на интензивното въздействие на горещата пара. Качествената апаратура е направена от неподатлив на корозия метал.

2в1 апаратът – удобство и икономия на финансови средства

Всеки професионалист, изправен пред задачата да избере необходимото на салона му оборудване за СПА трябва да вземе решение относно вида и броя на апаратите, които ще бъдат използвани, поне в началото. Имайки предвид вечния недостиг на свободно пространство, комбинираните апарати се явяват най-разумното решение.

Уредите ни от типа 2в1 ви помагат да използвате рационално оскъдната площ на работното помещение. Те също така създават невероятно удобство, изпълнявайки едновременно две от важните процедури. В рамките на около 15 минути, каквото е времето за изпълнение на операциите при повечето устройства, получавате напълно стерилни хавлиени и еднократни кърпи, загряти до желаната температура.

Комбинираното СПА оборудване, което ви предлагаме, ви позволява преди всичко да спестите пари. На стойността на един уред, вие получавате два, което означава икономия на пари. Със спестените средства бихте могли да закупите други необходими съоръжения, инструменти и консумативи, с които да увеличите броя на лечебните и разкрасителни процедури, предлагани във вашия SPA център.

Виж още