+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
RFrax Lift - уред за термолифтинг на кожата
  • RFrax Lift - уред за термолифтинг на кожата

RFrax Lift - уред за термолифтинг на кожата

  • Модел: M1662
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 16,800.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Съвременна технология за термолифтинг на кожата с устройството RFrax Lift!

RFRAX LIFT е професионален уред за лифтинг на лице и тяло. Естетическите медицински процедури с този уред са базирани на най-новите технологии. Уредът е оборудван с две глави за обработка. Първият е инвазивен (REFRAX), вторият е неинвазивен (SRF).

Оборудването разполага с иновативна система за промяна на честотата на радиовълната, което го прави уникален. Неинвазивната глава е биполярна RF с мощност до 60W. Това позволява на кожата да се нагрява с радиочестотен ток, без да я убожда. Това е идеален вариант за хора, които се страхуват от игли, но биха искали да се насладят на задоволителни резултати от лечението, без да се налага прекомерна инвазия върху кожата.Инвазивната глава от своя страна представлява комбинация от пробиване на кожата с микроигли (т.нар. фракциониране) с нагряване на тъканите с радиовълни.

Благодарение на този метод можете да използвате уреда за повдигане на лице, шия, деколте, ръце и корем. Можете също да изравните стрии и белези. Третирането на кожа, склонна към акне, дава много добри резултати. Процедурите подобряват плътността на кожата, както и нейния цвят и структура. Укрепва се устойчивостта на съединителната тъкан, което предизвиква възстановителни процеси и интензивен процес на регенерация на кожата.

Микроиглената радиочестота е метод, който използва синергията на различни терапевтични възможности по време на процедурата, което оказва невероятно въздействие върху резултатите и удовлетвореността на пациентите. По-конкретно, RF устройството Micro-Needle - ви позволява да комбинирате пробиване на кожата с микроигли (фракциониране) със загряване на тъканите с радиовълни.

Поредица от такива микропроцедури стимулират многостепенни процеси на регенерация. С течение на времето младата, напълно нова тъкан замества увредената, в резултат на което кожата е стегната, с отчетливо намаляване на бръчки, белези или стрии. Само нашето микроиглено устройство има два типа глава (инвазивна и неинвазивна), което дава още повече възможности от други устройства от този тип. Инвазивната глава има регулируем диапазон на дълбочината на пробиване и възможност за използване на 3 вида стерилни накрайници за еднократна употреба. В допълнение, промяната на честотата на радиовълните е иновативно решение, което прави RF Microneedle в момента устройство с най-големи възможности за регулиране на параметрите на лечението.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.