+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Нагревател за кола маска бял с термостат – 120W
 • Нагревател за кола маска бял с термостат – 120W
 • Нагревател за кола маска бял с термостат – 120W
Намаление 32

Нагревател за кола маска бял с термостат – 120W

 • Модел: A1419
 • В наличност
 • Горещ продукт (над 90 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 79.00лв.
 • 54.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Професионален нагревател за кола маска с цифров дисплей. Подходящ за всички видове депилационни восъци.

Изключително лесен за използване.

Технически данни:
 • Мощност: 120 W
 • Вместимост: 400 мл
 • Работна температура: 25 до 135 градуса по Целзий

Професионалният нагревател за кола маска е основен инструмент в областта на красотата и грижата за кожата. Уредът, който ви предлагаме, е с мощност 120W, предназначен за ефективно топене и поддържане на температурата на различни видове депилиращи восъци. Може да се използва за епилация и процедури с топъл восък (парафинотерапия) в спа центрове, козметични салони и дори за лична употреба.

Функции на уреда

Основната функция на нагревателя за кола маска е да разтопи восъка за депилация, който обикновено е под формата на восъчни перли или в метални кутии. Професионалният уред е снабден с термостат, с което гарантира, че восъкът достига правилната консистенция и температура за безопасно и ефективно обезкосмяване.

Основните функции и характеристики на този вид устройства включват:

Контрол на температурата: Повечето професионални нагреватели за кола маска имат регулируем контрол на температурата, което позволява на професионалистите да настроят идеалната температура за различни видове кола маска. Това е от решаващо значение за осигуряване на комфорт на клиента и елиминиране на риска от изгаряния.

Капацитет: Вместимостта на устройството е 400мл. Това означава, че може да послужи в натоварени салони, където се използват кутии със същото количество, като това може да са както кутии с кола маска, така и с восък за парафинотерапия. В същото време нагревателят е компактен и лек, удобен за преместване, когато не се използва.

Функции за безопасност: Много от професионалните нагреватели имат вградени функции за безопасност, като защита от прегряване и температурни индикатори. Те имат за цел да предотвратят прекомерното нагряване на восъка, което може да причини както сериозни изгаряния, така и да промени структурата на восъка.

Лесна употреба: Уредът, който ви предлагаме, е проектиран за лесна и безопасна употреба. Управлението на температурата се извършва механично посредством термостат, като температурният диапазон варира от 25 до 135 градуса Целзий. Контролният панел включва и цифров дисплей, който ви позволява да следите моментните настройки.

Моделът е изработен от здрави материали, които са устойчиви на трайно замърсяване и лесни за почистване.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.