+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Преносима измивна колона с резервоар
  • Преносима измивна колона с резервоар
Намаление 23

Преносима измивна колона с резервоар

  • GABBIANO
  • Модел: A438
  • В наличност
  • Горещ продукт (над 160 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 198.00лв.
  • 152.00лв.

На изплащане от 5.77лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Вътрешността на мивката е изработена от висококачествена пластмаса, от която лесно могат да се отмият остатъци от боя и коса. Освен това купата за измиване има удобно регулиране на ъгъла с винт и дренажен отвор с маркуч за източване на водата директно в резервоара, разположен на регулируема стойка.

За много фризьори е по-удачно да използват преносима измивна колона, отколкото по-масивно стационарно съоръжение. Предлагаме ви един превъзходен продукт на италианската марка Gabiano. Особеното при този модел е наличието на резервоар за съхранение на отпадните води. Много удобно за обекти, където липсва възможност за присъединяване на мивката към отходен канал.

Регулируеми височина и наклон на легена

Дизайнът на преносимата фризьорска мивка е проектиран така, че да се осигури максимално удобство на професионалиста и на неговия клиент. Една от важните характеристики е възможността за регулиране на съоръжението. Височината на стойката може да се настрои за максимално удобство, като се вземат предвид височината на стола и ръста на самия клиент.

От значение е също ръста на извършващия операцията. Можете да удължите или скъсите металната стойка, за да работите в най-удобна позиция. На промяна подлежи и наклонът на легена. В някои случаи се налага наклонът да се промени в зависимост от дължината на косата и личните предпочитания на клиента.

Избраните опции се фиксират стабилно чрез винт. Така се елиминира опасността от промяна на настройките в процес на използване на колоната. Мивката е изработена от висококачествена удароустойчива пластмаса. Гланцовото ѝ покритие не позволява оцветяване при измиване на боя и други химикали. За да се намали видимостта на временни замърсявания, купата е изработена в черен цвят.

Мобилно съоръжение, което можете да използвате навсякъде

Много фризьори предлагат услугите си  на адрес на клиента. За тях нашата преносима измивна колона ще бъде истинска находка. Мивката е с компактни размери и тегло, а също и разглобяема. Това я прави удобна за транспортиране в лек автомобил. Основата на колоната представлява 5 лъчева база с колела, които улесняват преместването.

Моделът е най-доброто решение, когато се работи на места, където няма възможност за свърване към канал за отпадни води. Наличието на резервоар, инсталиран върху стойката, ви позволява да извършите спокойно едно професионално измиване на коса. Резервоарът е оборудван с капак, който допринася за хигиеничната работа и предотвратява разплискването на течността.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.