+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Масажна кушетка тъмно синя
  • Масажна кушетка тъмно синя
Намаление 20

Масажна кушетка тъмно синя

  • Модел: A858
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 590.00лв.
  • 472.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Масажна кушетка, изработена от висококачествена неръждаема стомана и еко кожа с държач за кърпи.

Масата е лесна за сглобяване.

Технически данни:

  • Размери 181 х 56 х 56см
  • Размери на опаковката: 184 x 58 x 23 cm
  • Тегло: 30кг
  • Дебелина на пяната: 5см

Стилна, функционална и изключително здрава – тази тъмно синя масажна кушетка ще ви служи вярно в продължение на години. Един изключително качествен продукт, вписващ се перфектно в цялата ни продуктова гама. Онлайн магазин за професионално козметично и фризьорско оборудване Alison.bg, ви предлага това стилно легло на по-ниска от обичайната цена. Побързайте да се възползвате от страхотната ни оферта.

Здравина, която ще надмине най-високите ви очаквания

СПА центровете и салоните за козметика и масаж се нуждаят от по-висок клас козметични и масажни кушетки. За един перфектно обзаведен, престижен салон, е важно кушетката да бъде максимално устойчива на натоварване. По този критерий синият ни модел надхвърля дори най-смелите очаквания на взискателния купувач.

Конструкцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана, благодарение на което е с много по-голяма товароносимост от преносимите и други стационарни модели. Здравата тръбната структура е същевременно с много елегантен и стилен дизайн. Оформена по начин, перфектно съчетаващ визия и стабилност. Леглото остава стабилно фиксирано към пода, без риск от преобръщане при ставане и лягане.

Масажната маса е един от по-тежките ни артикули, но в случая по-високото тегло е търсена характеристика, гарантираща безопасността на клиента и удобството на масажиста/козметика. Въпреки това сглобяването ѝ не изисква особени усилия, специални умения или пък професионални инструменти. Ако трябва да обобщим с три думи предимствата на тази масажна кушетка, то те ще бъдат: здравина, стабилност и комфорт.

Комфортът е нещо, на което ще могат да се насладят не само вашите взискателни клиенти, но и вие самите в ежедневната си практика. Леглото има плътна и приятно мека текстура, благодарение на значителната дебелина на използвания слой пяна – цели 5см. Тапицерията е изработена от висококачествена еко кожа, и по-конкретно от маслоустойчив винил.

Дамаската на професионалното легло за козметика и масажи не отстъпва по устойчивост на агресивни въздействия на тръбната носеща конструкция. И двата елемента на кушетката – стомана и еко кожа, подлежат на мокро почистване с подходящите почистващи препарати. Това ви позволява да поддържате идеална хигиена, както и да запазите луксозното излъчване на леглото през целия експлоатационен период.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.