+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор
  • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор
  • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор
  • Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор

Уред за затопляне на кърпи с UV стерилизатор

  • Модел: A339
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 300.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Професионален подгревател за хавлии с UV стерилизатор, полезен в студия за татуировки, спа, по-големи козметични салони и масажни салони. Големите вътрешни размери ви позволяват да поставите няколко кърпи с различни размери.

Технически данни:

  • мощност 200W
  • отопление на кърпи 70-80 градуса по Целзий

Онлайн магазин за професионално козметично оборудване Alison.bg ви представя комбиниран уред за затопляне на кърпи и UV стерилизатор. Уникалният 2в1 апарат намира изключително широко приложение в обектите, предлагащи разкрасителни и лечебни процедури. Компактният му размер и комбинирана функция го правят идеален за помещения, в които се цели оптимално използване на наличната площ.

Приложение, функции и начин на използване

Комбинираният уред – подгревател за кърпи и стерилизатор е приложим в почти всички видове салони за здраве и красота. И двете му функции – подгряваща и стерилизираща са особено необходими в козметичните и СПА центрове. Устройството се използва за нагряване на хавлии по време на лечебно-разкрасителните процедури с цел допълнително запарване кожата на клиента и премахване на козметични остатъци.

Топлината е важно условие за провеждане на болшинството сеанси. С нейна помощ порите на кожата се отварят максимално, което позволява почистване на себума в дълбочина. Затоплянето на определени нервни центрове, пък позволява на масажистите да облекчат схващания, болка и други физически травми.

Благодарение на ултравиолетовата функция на апарата, кърпите са не само затоплени до желаната температура, но и стерилизирани. По този начин салонът поддържа максимално високо ниво на хигиена, с което се повишава и доверието у своите клиенти. Уредът има метален корпус и контейнер във вътрешната част, изработен също от метал.

Мокрите кърпи се поставят в контейнера, а капакът му остава затворен по време на термичната обработка. Хавлиите се затоплят до 70-80 градуса С, като същевременно може да се включи и UV лампата, чието излъчване е напълно безвредно за хората и околната среда. UV лъчите с определена дължина на вълната са доказано ефективни в унищожаването на 99% от познатите ни вируси, бактерии и микроорганизми.

Инструкции за работа

За професионалистите използването на уреда не би трябвало да представлява проблем. Той е с максимално опростено управление, а изборът на работни програми става чрез натискане на двата бутона „UV” и „HEAT”. Важно е обаче да се спазват указанията за безопасна работа, характерни за всички подобни устройства.

Задължително е в стерилизатора-нагревател да се поставят само чисти кърпи с размери 18 х 18см, 100% памук. Кърпите се накисват в чиста вода за около 30 секунди, след което леко се изстискват (не прекалено) и се поставят в контейнера. Кърпите трябва да са добре навлажнени, в противен случай могат да останат жълти петна върху тъканта.

Всяка кърпа следва да се навие на руло преди да се постави в контейнера. С натискане на UV бутона се стартира програмата за стерилизация, чиято продължителност е около 30-40 минути. Изваждането на термично обработените хавлии трябва да става внимателно, тъй като има риск от изгаряне.

В никакъв случай не бива да се поставят пластмасови предмети във вътрешния контейнер, например опаковки, торби, етикети и др. Добра идея е преди обработката, върху кърпите да се нанесат няколко капки парфюм или ароматни масла. Това ще подсили ефекта от лечебните и разкрасяващи процедури и ще достави изключително удоволствие на клиентите.

Уредът не бива да се мести, докато е включен в електрическата мрежа, както и да се покрива с кърпа или друга тъкан, която може да блокира рециркулацията на въздуха през специално предвидени слотове. Препоръчително е да се изключва в края на работния ден, за да се избегне риск от евентуални токови удари. Не използвайте нагревателя непосредствено след почистване.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.