+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Уред за клензинг с водород
  • Уред за клензинг с водород
  • Уред за клензинг с водород
  • Уред за клензинг с водород
  • Уред за клензинг с водород

Уред за клензинг с водород

  • Модел: A241
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 975.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Отлично компактно устройство за пречистване на водород H1301

Водороден пилинг:

Използването на технология за хидрогениране на водата предоставя възможности не само за пречистване, но и за забавяне на стареенето. Допълнителна молекула водород улавя свободни кислородни молекули (свободни радикали) по повърхността на кожата и се комбинира във водна молекула, която е безвредна за кожата и тялото. Провеждането на това лечение в серия дава впечатляващи ефекти от подмладяване и изсветляване на кожата. Благодарение на специалните накрайници, почистващият ефект е много точен, а лечението може да се проведе дори върху деликатна и чувствителна кожа. Това е истинска революция на козметичния пазар.

Технически данни::

  • Мощност: 15W
  • Захранване: 230V

Компактен и лесно преносим, този революционен уред за почистване на кожата с водород трябва да бъде част от арсенала на всеки престижен козметичен салон и дерматологичен кабинет. Устройството H1301 се предлага в елегантен бял вариант, който се слива отлично с интериора на изисканите работни пространства.

Защо да използвате силата на водородната терапия?

В непрекъснато развиващия се свят на козметологията и дерматологията, устройството за водороден пилинг и почистване се превърна в новаторска технология, предлагаща нежен, но ефективен начин за подмладяване и почистване на кожата. Това усъвършенствано устройство използва силата на водорода, за да трансформира традиционните анти-ейджинг процедури, осигурявайки множество предимства – преди всичко сияен и освежен тен.

В основата на устройството се крие иновативна технология за водородна инфузия. Процесът включва генериране на водороден газ и вливането му в специално формулиран разтвор. Приложен върху кожата, богатият на водород разтвор извършва нежно ексфолиране и почистване, като премахва замърсяванията и мъртвите кожни клетки без грубото действие, свързано с традиционните методи за ексфолиране.

Предимства на водородния пилинг

Едно от основните предимства на водородния пилинг е способността му да прониква в дълбоките слоеве на кожата, насърчавайки клетъчното обновяване и производството на колаген. Това действие не само помага за намаляване появата на фини линии и бръчки, но също така подобрява еластичността на кожата, оставяйки тена видимо по-свеж и сияен.

Нещо повече, водородът е мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали - основни виновници за преждевременното стареене и увреждането на кожата. Това антиоксидантно действие помага за защита на кожата от замърсителите на околната среда и ултравиолетовите лъчи, допринасяйки за по-здрава и стегната кожа с течение на времето.

Устройството е удобно за потребителя, включващо персонализируеми настройки, така че салонът ви да може да се погрижи за всички типове кожа и кожни проблеми. Неинвазивният характер на уреда го прави подходящ за всички салони за красота, осигурявайки безопасно и комфортно изживяване за потребителите.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.