+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Апарат за водороден пилинг
 • Апарат за водороден пилинг

Апарат за водороден пилинг

 • Модел: M1672
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 9,900.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Водородният пилинг е процедура, която почиства кожата с микроскопични частици активен водород (инжектиране на активни вещества). Специален генератор в устройството за водороден пилинг произвежда водород и го транспортира до кожата с помощта на струя вода.

В резултат на това се извършва нежно ексфолиране и порите се почистват добре. Нашата кожа е особено изложена на вредното въздействие на слънчевата радиация, химикали и замърсяване, което ускорява остаряването поради появяващите се свободни кислородни радикали. Малко хора знаят, че те косвено причиняват и увреждане на колагеновите влакна и образуване на пигментационни промени.

Активният водород, или по-точно, доставянето на активен водород благодарение на устройството за водороден пилинг води до неутрализирането на всички тези процеси, а свободните кислородни радикали се превръщат във вода, когато се комбинират с водородни молекули. Кожата след процедурата е освежена и подмладена.

Няколко думи за водорода:

Водородът е най-малкият елемент, който благодарение на ниската си маса е в състояние да проникне дълбоко в кожните структури, до нивото на клетките. Селективната неутрализация на свободните радикали е най-важната характеристика на активния водород.

Изненадващо, силата, която позволява на свободните хидроксилни радикали да увредят клетките, им позволява лесно да се свързват с други молекули. Някои от свободните кислородни радикали имат нестабилна структура, която им дава енергия за унищожаване на клетките.В същото време, благодарение на същата енергия, те могат лесно да се комбинират с други молекули.

Активният водород има забележителното свойство, че след вкарване в клетките, неговите молекули се свързват с най-реактивните и в същото време най-вредните свободни радикали. Свободните кислородни радикали се трансформират във водни молекули.

В резултат на това процесите на стареене на клетъчно ниво се забавят, тъй като водородът инхибира увреждащото въздействие на свободните радикали.

Устройството Hydrogen Peel произвежда водород чрез специален генератор и след това се транспортира до кожата чрез струя вода под високо налягане. Благодарение на това лечение порите се почистват добре и епидермисът се ексфолира нежно. Кожата след процедурата става изключително освежена.Пречистването на водород обаче има много повече предимства. Кожата е изложена на слънчева светлина всеки ден, както и на вредното въздействие на химикали и други замърсители.

Тези фактори спомагат за образуването на свободни кислородни радикали. Свободните радикали, за съжаление, допринасят за стареенето на кожата, те също са пряка причина за увредени колагенови влакна и промени в пигментацията. Всички подобни процеси се неутрализират поради подаването на активен водород.

Технически характеристики:
 • Водороден генератор
 • Генериран водороден брояч
 • Автоматична система за стартиране/стоп
 • Вакуум контрол
3 лечебни програми:
 • Водород
 • Водороден пилинг
 • Програма Bio Lift MCT- Това е програма, базирана на работата на микротокове McT. Благодарение на тези течения, лечението има лифтинг ефект върху кожата. Микротоковете са електрически импулси с нисък интензитет. Такава ниска интензивност на тока, която засяга нервната система, има характер на подсъзнателни стимули. Това не стимулира нервите, както при стандартната електростимулация.

Благодарение на лечението клетъчният метаболизъм се ускорява. Ускорява се и кръвообращението. Ускоряват се процесите на регенерация на увредените клетъчни мембрани, които не са гъвкави. Те възвръщат твърдостта, компактността и еластичността.

Микротоковете по изключително активен начин стимулират възстановяването на колагеновите влакна и еластина. Кожата става гладка, увеличава се контрактилитетът на мускулните влакна, подобрява се отделянето на токсини и излишната вода.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.