+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Вапозон със стойка Sonia
  • Вапозон със стойка Sonia
  • Вапозон със стойка Sonia
  • Вапозон със стойка Sonia
  • Вапозон със стойка Sonia
  • Вапозон със стойка Sonia

Вапозон със стойка Sonia

  • AZZURRO
  • Модел: A234
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 420.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Многофункционален вапозон с гореща пара, ароматерапия и озон. Вапозона е монтиран на стойка. Това устройство е необходимо на всеки салон за красота.

ВИСОКО КАЧЕСТВО !!! 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ !!!

Професионален Вапозон със стойка Sonia е мултифункционален козметичен уред, който ви позволява да изпълните по съвършен начин редица подготвителни и самостоятелни процедури. Продукт с отлично качество, компактност и ефективност, който ние от Alison.bg ви предлагаме на ексклузивна цена. Салонът ви се нуждае от качествено козметично оборудване и ние ви го предлагаме.

Удобство и възможност за работа в различни зони на салона

Мобилността на козметичната апаратура улеснява многократно дейностите в салоните за красота. Не случайно по-скъпите модели са оборудвани с подвижна стойка на колела. Макар настолните вапозони да са не по-малко ефективно средство за подготвяне на кожата за съответните манипулации, те не дават същите, неограничени възможности за използване.

Вапозонът Sonia е монтиран върху метална стойка с петлъчева база и гладко движещи се колела. Височината на статива може да се регулира, в зависимост от моментните условия и предпочитания. Стойката е изработена от устойчива на корозия стомана, която в основата е прахово боядисана, за да получи допълнителна здравина и визуални предимства.

Това е не просто вапозон, а мултифункционален козметичен уред, включващ в себе си парогенератор, опция за ароматерапия и озонатор. Вапозонът залага на генериране на гореща пара, с помощта на която кожните пори се разтварят бързо, така че да може кожата да се почисти в дълбочина, както и да се увеличи абсорбацията на полезни вещества в дълбоките кожни слоеве.

Озонът е газ с висока концентрация на кислород, който подобрява състоянието на кожата, като увеличава храненето на клетките. Озонаторите намират широко приложение в козметологията, заради свойството им да повлияват положително редица състояния, например, възпаления, обриви, рани и акне.

Ароматерапията е процедура, която спокойно можете да изпълните с професионалния вапозон Sonia. Този вид терапии се провеждат не само в козметичните салони, но и в СПА центрове и масажни студия. Устройството е с лесно и удобно управление, оборудвано с прозрачен съд, така че да може да се следи моментното ниво на течностите в контейнера. Захранва се директно в електрическата мрежа на 220V.

Най-търсени

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.
Мнения за продукта

    
Мнение за продукта:

Моля влезете в Профила
или се Регистрирайте, за да напишете отзив.

5.00 1 Отзива

Харесано (1)
Не харесано (0) Продукта е оценен на
5.00 от 5
Гергана А.20/10/2020 Оценка 5 от 5

Здравейте, от *****, гр. Велико Търново