+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Вапозон с регулиране на парата
  • Вапозон с регулиране на парата
  • Вапозон с регулиране на парата
  • Вапозон с регулиране на парата
  • Вапозон с регулиране на парата
  • Вапозон с регулиране на парата

Вапозон с регулиране на парата

  • AZZURRO
  • Модел: A675
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 550.00лв.

На изплащане от 20.89лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Мултифункционален вапозон с гореща пара и озон. С функция за регулируемо време и регулиране на потока на парата.

Уредът е монтиран на статив.

Това устройство е от съществено значение за всеки салон за красота.

Супер качество!!! 2 години гаранция!!!

Вапозон върху мобилен статив е отличното решение за всеки натоварен козметичен салон. Уредът Azzurro е образец за италианско качество и стилен дизайн. Моделът е с прецизни настройки за времетраенето на процедурите и потока на парата. Работните режими се избират от сензорен контролен панел, оборудван с LED дисплей за наблюдение на оставащото време.

Приложение на вапозона в салоните за красота

Вапозонът е ключов елемент на оборудването за козметични салони, участващ в подготовката на кожата преди всяка процедура. Това устройство излъчва гореща пара и озон, като моделът Azzurro е оборудван с усъвършенствани функции, включително опции за регулиране на времето и контрол на потока на парата, което подобрява неговата гъвкавост и ефективност.

Една от ключовите характеристики на мултифункционалния вапозон е генерирането на гореща пара. Известно е, че прилагането на гореща преди козметични процедури има няколко предимства: помага за отваряне на порите, насърчавайки дълбокото почистване и премахване на замърсявания, себум и мъртви кожни клетки.

Такъв уред ще бъде особено полезен при третиране на проблеми като акне или черни точки. Горещата пара също така насърчава кръвообращението и хидратацията, допринасяйки за по-здрав и сияен тен. Ако кожата на клиента не е добре подготвена, процедурите няма да имат желаната ефективност.

Каква е функцията на озона в козметологията?

Озонотерапията е много полезна лечебна процедура, поради което включването на озоногенератор в този уред, добавя още едно ниво на функционалност. Озонът, молекула, съставена от три кислородни атома, е известен със своите антимикробни свойства. Той може да помогне за елиминирането на бактерии, вируси и други микроорганизми, допринасяйки за по-задълбочена и хигиенична грижа за кожата.

Наличието на таймер в устройството е полезна функция, позволяваща персонализиране на процедурите. Продължителността им трябва да се избира съобразно индивидуалните характеристики на кожата и предпочитанията на всеки отделен клиент. По същия начин контролът над потока на парата гарантира, че нейният интензитет е подходящ за конкретните кожни състояния и може да се настройва спрямо степента на поносимост на отделния човек.

Пет-лъчвата база с колела улеснява преместването и използването на уреда в различни точки на салона.

Най-търсени

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.