+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Plasma ARC - Премахване на бръчки и подмладяване
  • Plasma ARC - Премахване на бръчки и подмладяване

Plasma ARC - Премахване на бръчки и подмладяване

  • Модел: M1665
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 10,150.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Устройството Plasma ARC генерира плазмени микролъчи със специална прецизност, които позволяват, наред с други, за премахване на бръчки по време на процедурата. Плазмата действа върху увредените тъкани на пациента, като променя горния слой на епидермиса. Чрез този контролиран процес на сублимация кожата се разтяга и излишната кожа се отстранява. В резултат на това лечението, извършено с плазмения комбайн, може значително да повдигне увисналите клепачи и бузи, както и назолабиалните гънки.

Използва се и за премахване на всякакви кожни промени като хемангиоми, брадавици и мазоли. Този неинвазивен лифтинг на кожна тъкан прави лицето по-младо и освежено. Освен това, ние не поемаме никакъв риск, свързан с усложнения след операцията. Процедурата, извършена с помощта на апарата Plasma ARC, е напълно безопасна, тъй като не засяга дълбоките слоеве на кожата и околните здрави тъкани.

Първите признаци на стареене се забелязват най-лесно около очите. За съжаление, кожата около очите ще загуби естествената си еластичност и еластичност с годините. Появяват се първите бръчки и тъмни кръгове, а кожата около очите става все по-тъмна.

Нашият бърз начин на живот, стресът и липсата на сън само ускоряват процеса на стареене на кожата. За да отговорим на очакванията на нашите клиенти, които искат да запазят младежкия си вид възможно най-дълго, създадохме устройството Plasma ARC. Това е уред, предназначен за нехирургично повдигане на клепачите. Позволява ви да премахнете бръчките и да коригирате кожните промени.

Устройството Plasma ARC работи по такъв начин, че се генерира контролиран и насочен плазмен лъч. Това се случва чрез йонизиране на газовете във въздуха. Получава се малка електрическа дъга. Тази дъга е в състояние да сублимира кожата по специален, контролиран начин и да я свие на мястото на процедурата. Освен това, под въздействието на генерирането на плазма, колагеновите и еластиновите влакна могат да се възстановят.

Действието на плазмата е ограничено до базалния слой на дермата, благодарение на което лечението не предизвиква кървене или некроза на околните тъкани.

Уредът разполага с:
  • Плавен контрол на мощността на плазмената дъга и нейната енергия
  • DCS Dose Control System - това е система, която позволява прецизно дозиране на енергия и програми за автоматично третиране
  • Автоматични програми за лечение
  • Допълнителен ръчен режим само за лекари
  • Ъгълът на електрода може да се регулира свободно

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.