+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Уред за отслабване, моделиране и подмладяване на тяло
 • Уред за отслабване, моделиране и подмладяване на тяло
 • Уред за отслабване, моделиране и подмладяване на тяло

Уред за отслабване, моделиране и подмладяване на тяло

 • SELENIA
 • Модел: S1678
 • В наличност
 • Проектирано и произведено в Италия

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • По запитване

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

РЕАЛНИ, ВИДИМИ И ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ ОЩЕ СЛЕД ПЪРВАТА ПРОЦЕДУРА.

Вече 30 години Selenia Italia е водеща марка в областта на италианската и международната професионална естетика. Авангардни естетични устройства, които дават невероятни резултати, нови патентовани технологии,100% произведени в Италия.

ONDA DINAMICA® Е НАЙ-УСПЕШНАТА АНТИЦЕЛУЛИТНА, МОДЕЛИРАЩА И СТЯГАЩА ТЪКАНИТЕ ТЕХНОЛОГИЯ НА ПАЗАРА

Първото и единствено устройство, което постига само с една процедура комбинирани ефекти на намаляване и регенерация на целулит,локализирани мастни отлагания и отпусната кожа.Вместо да прикрива несъвършенствата Onda Dinamica® се бори с техните причинители.

Иновативната комбинация от енергии,използвани при процедурата са наистина способни да стимулират положителни биохимични реакции, да реактивират забавения кожен метаболизъм и да намалят дистрофията на тъканите. Изключителна и патентована технология, създадена за получаване на превъзходни резултати, родена от опита и непрекъснатите научни технически изследвания на Selenia Italia.

Множество клинични тестове показват, че Onda Dinamica® трайно намалява появата на излишна тъкан по корема, седалището, бедрата, ръцете и гърба; над 350 хиляди проведени процедури показват, че резултатите са видими от първaта процедура и се засилват в следващите сесии.

Тази иновативна технология представлява максималното изражение на напредналите технологии за намаляване на телесните несъвършенства като задържане на вода,портокалова и отпусната кожа, фиброзен целулит, локализирани мазнини и атония.

ПРЕВЪЗХОДНИ РЕЗУЛТАТИ

„Динамичното” доставяне на енергиите, излъчвани от всеки накрайник, позволява мощна многократна стимулация, която постига ефект за кратко време на намаляване, ремоделиране и стягане на тъканите. Резултати, които са очевидни и устойчиви във времето.

ОСНОВНИ ЕФЕКТИ, ПОЛУЧЕНИ след процедура с Onda Dinamica®
 • Намаляване на целулита и фиброзната тъкан
 • Намаляване на излишните мазнини
 • Еластичност и тонизиране на дермата
 • Дълбока мускулна релаксация
 • Съдова стимулация
 • Лимфна стимулация
 • Намаляване на възпалителното състояние на тъканта
 • Регенерация на фибробластите
 • Ревитализация на кожата и подобряване на общото й състояние

Това е уред с множество технологични иновационни функции, които са от пряка полза за козметиците:

1. ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА, което позволява периодичните актуализации на протоколите и дистанционната помощ.

2. СИЛНО ИНТУИТИВЕН И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ИНТЕРФЕЙС, което позволява да се персонализират процедурите въз основа на естетическите нужди на клиента.

3. ИНТЕГРИРАНА САМОДИАГНОСТИЧНА СИСТЕМА, което позволява да се провери в реално време ефективността на уреда и накрайниците.

Уреда разполага с 4 накрайника:

1.АНАЛИЗАТОР - Той идентифицира кожните промени и индикира вида на лечението и броя процедури, които трябва да се извършат.

Специален многочестотен биоимпедансен анализ позволява да се идентифицират и оценят естетическите проблеми на клиента и да се направи отчет, показващ стойностите на 15 параметъра свързани със състоянието на клиента.

2.ONDA DINAMICA® ЧЕРВЕН НАКРАЙНИК - Този накрайник съчетава четири енергии: нискочестотна диатермия, средночестотен ултразвук, инфрачервена и червена фотостимулация. Тяхната синергична доставка позволява да се намалят и дефибротизират дълбоките натрупвания, да релаксират мускулите, да се активира микроциркулацията и едновременно спомага за еластичност, тонизиране и уплътняване на тъканите.

Червената Onda Dinamica® моделира, уплътнява и прави тъканите по- еластични, осъществявайки подчертано антифибротично и регенеративно липолитично действие против стареене.

3.ONDA DINAMICA® НАКРАЙНИК С ДВЕ ПРОЦЕДУРИ

3.1. ПРОЦЕДУРА, ЖЪЛТ ЦВЯТ - Дермално, антицелулитно, ремоделиращо, тонизиращо действие.

Преформира, релкасира, регенерира,уплътнява и упражнява подчертано антицелулитно, анти-стареещо и регенериращо действие.

Подходящ за моделиране и регенериращи процедури на корема, гърдите, ръцете, вътрешната страна бедрата и culotte de cheval.

3.2. ПРОЦЕДУРА, ЗЕЛЕН ЦВЯТ - поддържащо, биостимулиращо и дефибротизиращо действие.

Едновременното доставяне на енергия дава възможност за лечение, което дефибротизира, намалява възпалението на кожата и я прави по- еластична чрез насърчаване на регенеративните процеси и доставянето на активни вещества от специфични продукти.

Специално за критични точки като: culotte de cheval, вътрешна част на бедрото, задните части, корема и ханша, с редуциращ, антицелулитен и тонизиращ ефект.

ЕНДОДЕРМАЛЕН НАКРАЙНИК:

Вакуумен накрайник за мобилизиране на подкожната съединителна тъкан, оборудван с 2 сменяеми глави с разнообразна ширина на засмукване, за действие както върху големи, така и върху концентрирани зони.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.