+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Карбокситерапия – стегната, гладка и регенерирана кожа
 • Карбокситерапия – стегната, гладка и регенерирана кожа

Карбокситерапия – стегната, гладка и регенерирана кожа

 • Модел: M1661
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 11,900.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Иновационен уред за по-стегната, гладка и регенерирана кожа!

Благодарение на устройството за карбокситерапия стана възможно да се въведе медицински чист газ под повърхността на кожата, със строго регулиран поток, температура и обем. Въглеродният диоксид, прилаган подкожно, подобрява външния вид и състоянието на кожата. Въпреки че присъства в тялото ни, в момента на прилагане тялото получава ясен сигнал за засилване на кръвообращението в третираната зона. След това кръвоносните съдове се разширяват и притока на кръв се увеличава.

Оборудването за карбокситерапия е медицинско сертифицирано устройство, с ISO сертификат. Карбокситерапията е одобрена от FDA (Food and Drug Administration) терапия с използването на въглероден диоксид, което е значителен пробив в естетичната медицина. Това се дължи на широката гама от приложения и доказана ефективност. По време на процедурата въглероден диоксид в подходящи дози се инжектира под кожата.

Въглеродният диоксид е газ, който регулира притока на кръв, както и разширяването на кръвоносните съдове. Когато въглеродният диоксид се прилага подкожно, по този начин може да се ускори притока на кръв, кислород и хранителни вещества.

Благодарение на лечението с въглероден диоксид можем да подобрим микроциркулацията и да стимулираме клетките да се обновяват.При първото приложение на въглероден диоксид кръвоносните съдове незабавно се разширяват и притока на кръв се увеличава.Кожата около инжекцията може да се зачерви. В тъканите въглеродният диоксид реагира с водните молекули, за да образува молекула на въглеродна киселина. Тази киселина понижава pH на тъканта. Колкото по-ниска е стойността на pH, толкова по-слабо е свързването между хемоглобина и кислорода – това е ефектът на Бор. Карбокситерапията увеличава освобождаването на кислород от хемоглобина. Когато pH е на ниво 6,8 и по-ниско - пропускливостта на стените на капилярите се увеличава.

Когато pH е на ниво 6,5 и по-ниско – еластичността на колагеновите влакна се увеличава и твърдостта им намалява. Индикаторът на pH става алкален в резултат на химични реакции. В крайна сметка това води до анестетичен и спазмолитичен ефект. Мускулният тонус на артериите и капилярите е отпуснат. През това време температурата се повишава с 1 градус. Засилва се и окисляването на мазнините от мастните клетки. Понякога се наблюдават липолитични ефекти върху адипоцитите.

Технически характеристики:
 • Индикатор за налягане в газовата бутилка
 • Ръчен режим - прецизно регулиране на газа позволява потока на въглероден диоксид в диапазона от 40cc до 300cc, както и две в една сесия до 5000cc
 • Автоматичен режим - устройството има 23 готови програми за лечение, машината сама избира параметрите и също така посочва мястото на инжектиране
 • Брояч на въглерод, даден в една сесия
 • Хидрофобни филтри за еднократна употреба
 • Функцията VR (вагинално подмладяване) е опция, достъпна само за лекари
 • Устройството има стартов комплект за 10 процедури

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.