+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Пресотерапия - детоксикация и премахване на целулит
  • Пресотерапия - детоксикация и премахване на целулит

Пресотерапия - детоксикация и премахване на целулит

  • Модел: M1674
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 6,350.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Лимфодренажния масаж може да ви помогне да ускорите естествения начин на тялото си да се отърве от токсините, като изтласква течност към лимфните канали чрез нежна и целенасочена техника. Получаването на лимфен масаж сега може да доведе не само до загуба на тегло, но и до добро цялостно здраве.

Чрез пресотерапията детоксикирате тялото, подобрявате лимфния дренаж, засилвате циркулацията и се справяте с целулита.

Пресотерапията е нещо като чудодейно разкрасително лечение и става все по-популярно сред заетите хора, които трябва да изглеждат и да се чувстват най-добре всеки ден.

Пресотерапията е авангардно, безболезнено лечение, предназначено да засили притока на лимфната система, да подобри кръвообращението и да подобри дълбоката детоксикация. Това е чисто ново решение за премахване на целулит.

Потокът от лимфна течност може постепенно да стане по-ограничен, тъй като токсините и протеините се натрупват, което кара имунната ви система да страда и кожата ви да губи блясъка си. Подмладете красотата си отвътре навън с това неинвазивно, безболезнено детоксикиращо лечение.

Този революционен процес дава тласък на естествените функции на тялото, като стимулира кръвообращението, за да разгради излишните мазнини, да премахне целулита и да придаде зашеметяващ блясък от главата до петите.

Костюма съдържа 23 камери и 14 зони за третиране.

Това е метод за масаж под налягане,представляващ истински лимфен дренаж.Използва се за лечение на подути крайници, стягане на кожата,намаляване на целулита и в много други области.

Три функции на работа - Физиотерапевтична, релаксираща, естетична.

Допълнителна възможност за настройка на параметрите, така че да отговарят на индивидуалната чувствителност на клиента.

Лесна работа с устройството - Модерният интерфейс позволява лесна работа и дава възможност за незабавен достъп до всички функционалности.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.