+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Професионален диоден лазер
 • Професионален диоден лазер

Професионален диоден лазер

 • Модел: A1961
 • В наличност
 • Ново предложение

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 17,000.00лв.

На изплащане от 555.74лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Системата за диодна лазерна епилация включва концентриран лъч светлина, който се насочва към космените фоликули и съдържащия се в тях меланин. Пигментът абсорбира лазерната енергия, повишава температурата си и след това се унищожава, за да се постигне целта на трайно обезкосмяване. В същото време околната зона едва абсорбира енергията и е защитена от увреждане.

Диодния лазер е с 4 дължини на вълната.

Технически данни:
 • Мощност: 2500W
 • Потенция на лазера: 500W
 • Интелигентна сензорна дръжка US COHERENT Laser Bars
 • Дължина на вълната: 755nm, 808nm, 940nm, 1064nm
 • Размер на третираната зона: 12*15 мм
 • Честота: 1Hz ~ 10Hz
 • Флуенс: 0 ~ 80J/cm2
 • Охладителна система: вода + въздух + полупроводник
 • Напрежение: 220V/50HZ, 110V/60HZ

Принцип на работа на диодния лазер

Диодният лазер е популярен професионален инструмент за обезкосмяване, използващ полупроводникова технология за производство на концентриран лъч светлина. В работата си апаратът използва полупроводников материал, обикновено направен от галиев арсенид (GaAs) и други материали, който образува p-n преход.

Когато се приложи електрически ток, електроните се рекомбинират в тази връзка, освобождавайки енергия под формата на фотони, за да произведат лазерна светлина. Излъчваната светлина от диодния лазер има специфична дължина на вълната,която е особено ефективна за обезкосмяване. При конкретния уред тя е в три степени: 755nm, 808nm, 940nm и 1064nm. Тази дължина на вълната се абсорбира добре от меланина в космените фоликули, което позволява целенасочено третиране.

Принципът на селективната фототермолиза е в основата на работата на диодния ни лазер. Лазерът насочва пигмента меланин в космения фоликул, без да засяга околната кожна тъкан. Погълнатата светлина се превръща в топлина, която унищожава космения фоликул и възпрепятства бъдещия растеж на косъма.

Предимства на диодните лазери пред други устройства за епилация

Уредът, който ви предлагаме, е с доказана ефективност в борбата с нежеланото окосмяване, а в същото време цената му е повече от изгодна. Той се отличава с компактни размери, с което пести от полезното пространство в малките салони. Дизайнът му залага на елегантна и функционална визия – снабден е със сензорен пулт за управление.

Ефективността на устройството се дължи на насочената дължина на вълната, която е оптимална за абсорбиране на меланин, така че лазерът да бъде ефективен при широк спектър от типове кожа и косъм. Диодните лазери могат да проникнат по-дълбоко в кожата, достигайки космените фоликули по-ефективно в сравнение с някои други типове лазери като IPL (интензивна пулсираща светлина) устройства.

Бързината на третиране е голям плюс на диодния лазер. Този тип устройства могат да покрият бързо по-големи участъци от тялото поради високата им честота на повторение и по-големите размери на третираните петна, което прави процедурите по-кратки от други методи като електролиза. Наличието на охлаждаща система вода + въздух + полупроводник прави процедурите безболезнени и безопасни.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.