+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Laser Epil+ - лазер за трайно обезкосмяване
 • Laser Epil+ - лазер за трайно обезкосмяване
 • Laser Epil+ - лазер за трайно обезкосмяване

Laser Epil+ - лазер за трайно обезкосмяване

 • SELENIA
 • Модел: S1680
 • В наличност
 • Проектирано и произведено в Италия

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • По запитване

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Вече 30 години Selenia Italia е водеща марка в областта на италианската и международната професионална естетика.

Авангардни естетични устройства, които дават невероятни резултати, нови патентовани технологии, 100% произведени в Италия.

EPIL + 808 е нов концептуален лазер за епилация, който използва нова система за излъчване на светлина с висока разделителна способност, наречена “matrix”, безопасна и иновативна техника, която намалява енергийната дисперсия и позволява по-ефективно и безболезнено обезкосмяване. Контролираните емисии и водното охлаждане го правят едно от най-добрите съоръжения на пазара за трайно обезкосмяване. Предлага се в различни мощности на излъчване (800W, 1200W).

Това е уред с множество технологични иновационни функции, които са от пряка полза за козметиците:

 • 1. ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА, което позволява периодичните актуализации на протоколите и дистанционната помощ.
 • 2. СИЛНО ИНТУИТИВЕН И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ИНТЕРФЕЙС, което позволява да се персонализират процедурите въз основа на естетическите нужди на клиента.
 • 3. ИНТЕГРИРАНА САМОДИАГНОСТИЧНА СИСТЕМА, което позволява да се провери в реално време ефективността на уреда и накрайниците.
 • ГАРАНЦИЯ ЗА ЕФЕКТИВНОСТ - Намаляване на нежеланото окосмяване за по-малко сесии в сравнение с други методи за епилация.
 • СКОРОСТ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ - Повторение на зоните: от 1 до 12 в секунда, за да се работи по-бързо върху третираната част.
 • ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Усъвършенстваният софтуер ви позволява да изберете фототип, площ, цвят и структура на косата, за да извършите целенасочено третиране без риск.
ПРЕДИМСТВА ЗА ВАШИЯ ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА:
 • КОМФОРТ ЗА КЛИЕНТА - Работи прецизно и е оборудван със система за охлаждане на кожата.
 • НАМАЛЕНИ РАЗХОДИ - Накрайникът позволява третиране на над 10 милиона зони - 3 години гаранция.
 • ДОХОДНОСТ ЗА БИЗНЕСА ВИ - Това е едно от най-популярните съвременни лечения.

Ефективно, специализирано лечение с високи маржове и печалби.

Уредът разполага с 2 накрайника:
 • СТАНДАРТЕН - Накрайникът Long Life е здрав и надежден и е гарантиран за над 10 милиона зони. Дължината на вълната е 808 nm. Изолираната и водно охладена глава прави лечението комфортно. Стандартна площ на третиране 13x13mm.
 • ГОЛЯМ - Накрайникът Long Life е здрав и надежден и е гарантиран за над 10 милиона зони. Дължината на вълната е 808 nm. Изолираната и водно охладена глава прави лечението комфортно. Голяма площ на третиране 22x13mm.

Laser Epil+ на Selenia Italia е усъвършенствана система, предназначена за трайно обезкосмяване, която използва най-новите технологии, за да предложи ефективни и безопасни разкрасяващи процедури. Апаратът използва диодна лазерна технология, известна със своята ефикасност при процедури за трайно обезкосмяване.

Технология и механизъм на работа

Системата работи чрез излъчване на концентриран лъч светлина, който се абсорбира от меланина в космените фоликули. Тази светлинна енергия се превръща в топлина, увреждаща фоликулите и възпрепятстваща бъдещия растеж на косъма. Диодният лазер е особено ефективен, защото предлага комбинация от висока пикова мощност, прецизно насочване и възможност за безопасно лечение на широк спектър от типове кожа.

Laser Epil+ е подходящ за хора с различен тип кожа и цвят на косъма, но е най-ефективен при по-тъмни косми поради по-високото съдържание на меланин в тяхната структура. Може да се използва върху различни области на тялото, включително лицето, ръцете, краката, подмишниците и бикини зоната.

Системата е проектирана да покрива бързо по-големи участъци, което прави процедурите по-кратки, без да се прави компромис с ефективността. С този апарат са необходими по-малък брой сесии за постигане на желаните резултати в сравнение с други технологии за обезкосмяване.

Безопасност и комфорт за клиента

Оборудван с модерни охлаждащи механизми, Laser Epil+ 808 осигурява комфорт на пациента по време на лечението, като охлажда кожата преди, по време и след лазерните импулси. Прецизността на лазерния апарат минимизира риска от увреждане на кожата, което го прави безопасен за ползвателите на услугата.

Устройството се доставя с удобен за потребителя интерфейс, което позволява на практикуващите специалисти да работят и персонализират параметрите на лечение според индивидуалните нужди на клиента. Уредът разполага с предварително зададени протоколи и регулируеми настройки за подобряване на гъвкавостта на терапията.

Проучвания и клинични изпитвания доказват високата ефикасност на Laser Epil+ за постигане на трайно намаляване на нежеланото окосмяване. Потребителите обикновено забелязват значително намаляване на окосмяването след серия от процедури, като болшинството от тях съобщават за гладка кожа без косми след завършване на препоръчаните сесии.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.