+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Диоден лазер за епилация
  • Диоден лазер за епилация

Диоден лазер за епилация

  • Модел: M1666
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 26,250.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Диодните лазери са пробив в премахването на ненужните косми. Лазерните процедури се основават на селективна фототермолиза, което означава, че косменият фоликул, съдържащ меланин, абсорбира лазерната светлина. Генерираната по този начин топлина разрушава елементите на косъма, причинявайки трайно разрушаване на космения фоликул. Най-ефективно се премахва тъмната коса, която е във фаза на активен растеж.

Някои от козметичните уреди използват иновативни решения под формата на комбинация от три различни дължини на вълната, което позволява още по-ефективно елиминиране на космите на различни етапи на растеж.

Това е полски производител на диодни лазери, който при проектирането на козметично и медицинско оборудване използва най-новите технологични познания, за да направи възможно трайно премахване на космите само след няколко процедури. Благодарение на това можете завинаги да забравите за неприятните и отнемащи време епилации на много части от тялото.

Лазерните лечения са напълно безопасни, не засягат по никакъв начин други тъкани.

Диодният лазер има дължина на вълната от 808 nm, което му позволява да въздейства върху меланоцитите на косъма, без да разрушава епидермиса.Притеснителното и отнемащо време отстраняване на нежеланото окосмяване, независимо от метода на депилация, не е популярно занимание. За съжаление това трябва да се прави редовно. Жените мечтаят да се отърват от ненужните косми веднъж завинаги, което е възможно благодарение на използването на диоден лазер 808.

Лазерът използва дължина на вълната 808 nm, което позволява ефективна борба с космите. Видими ефекти могат да се постигнат само след няколко процедури. Лазерът работи на базата на метод, наречен фототермолиза.

Чрез този метод лазерната светлина се абсорбира от космения фоликул, който съдържа меланин. В следващата фаза лазерната светлина се превръща в топлина. Тази топлина унищожава елементите на косъма и причинява трайното им унищожаване заедно с космения фоликул. Лечението е най-ефективно при тъмна коса, която също е във фаза на активен растеж, т.нар анаген. Други фази на косъма: атрофия (катаген) и в покой (телоген) не се препоръчват за лазерно лечение, тъй като са "заглушени" за неговото въздействие.

Как работи:
  • Косата във фаза на растеж се подготвя за третирането.
  • Космите се отстраняват от кожата чрез бръснене.
  • Светлинните импулси, изпратени от лазера, се превръщат в топлина.
  • След това косъма предава тази топлина на космения фоликул.
  • Репродуктивните клетки на фоликула се унищожават от топлина.
  • Фоликулът вече не е в състояние да произвежда нов косъм.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.