+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Апарат за иглена епилация
 • Апарат за иглена епилация
 • Апарат за иглена епилация

Апарат за иглена епилация

 • SELENIA
 • Модел: S1691
 • В наличност
 • Проектирано и произведено в Италия

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • По запитване

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Вече 30 години Selenia Italia е водеща марка в областта на италианската и международната професионална естетика.

Авангардни естетични устройства, които дават невероятни резултати, нови патентовани технологии, 100% произведени в Италия.

Sinepil е иновативен уред за перманентна иглена епилация, който позволява да се извърши ефективна, безопасна и безболезнена епилация, без да се причинява увреждане на кожата.

Използван самостоятелно или в комбинация с лазерно или интензивно импулсно светлинно(IPL) оборудване, той постига окончателно отстраняване на най-трудните косми, особено на белите, които не могат да бъдат третирани с други системи. Sinepil използва високочестотна термолизна енергия от 13,56 Mhz (6 до 13 пъти по-висока от традиционните средства за отстраняване на косми) и ви позволява да работите ефективно, като доставя импулси в десети, стотни или хилядни от секундата. Извършва точкови епилации, ограничени до луковицата на косъма, без опасност от нахлуване в околните тъкани и прави лечението неинвазивно, безболезнено и безвредно за кожата.

Изключителна техника, която е резултат от дългогодишния опит на екипа на Selenia Italia в окончателната епилация. Неговият усъвършенстван софтуер ви позволява да изберете зоната за третиране, типа кожа, цвета, типа и размер на косата, като автоматично препоръчва най-подходящата програма. 432 предварително зададени програми и различни практически функции позволяват на оператора максимална автономия и лекота на използване.

 • ПРИЛОЖЕНИЕ - Постоянно обезкосмяване за всяка зона на лицето и тялото, особено трудното окосмяване.
 • ВИСОКА ДОХОДНОСТ - Увеличава продажбата на процедури и продукти за обезкосмяване.
 • СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ - Позволява специализация в областта на трайното обезкосмяване.

Метод с дълга история на ефикасност

Апаратът за иглена епилация Sinepil, произведен от Selenia Italia, е професионален уред, предназначен за трайно обезкосмяване чрез електролиза. Електролизата е метод с дълга история на ефикасност, включващ прилагане на електрически ток директно в космените фоликули посредством фина игла. Той осъществява ефективно унищожаване на клетките на косъма и инхибиране на бъдещия растеж.

Sinepil се откроява благодарение на своята прецизност, ефективност и безопасност. Този уред използва техника, известна като термолиза, при която високочестотните радиовълни създават топлина, за да унищожат космения фоликул. Процесът е много прецизен, позволявайки третиране на отделни космени фоликули, което прави апарата подходящ за всички типове кожа и цветове на косъма, за разлика от други технологии за обезкосмяване, които може да са по-малко ефективни при определен тип косми или тен на кожата.

Ергономичен дизайн и удобен за потребителя интерфейс

Едно от ключовите предимства на Sinepil е неговият ергономичен дизайн и удобен интерфейс, който позволява на професионалистите да работят с устройството с висока точност и пълен контрол. Това е от решаващо значение за минимизиране на дискомфорта и гарантиране, че околната кожа остава неувредена.

Настройките на устройството могат да бъдат фино регулирани, за да се адаптират към различни типове косми и зони на тялото - от деликатни области на лицето до по-големи участъци като краката или гърба. Безопасността е от първостепенно значение за всяко професионално устройство за електролиза и Sinepil не е изключение.

Апаратът е оборудван с функции за защита както на потребителя, така и на пациента. Иглата е стерилна и за еднократна употреба, което намалява риска от инфекции. Освен това устройството има вградени предпазни механизми за регулиране на силата и продължителността на електрическия ток, като по този начин минимизира риска от изгаряне или други неблагоприятни ефекти.

Професионалните естетици и дерматолози често предпочитат Sinepil заради неговата надеждност и постоянните резултати, които осигурява. Редовното третиране с апарата за иглена епилация може да доведе до значително редуциране на растежа на космите, като много потребители постигат трайно обезкосмяване след поредица от сесии.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.