+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Уред за почистване на черни точки
  • Уред за почистване на черни точки
  • Уред за почистване на черни точки

Уред за почистване на черни точки

  • ELEGANTE
  • Модел: A256
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 172.00лв.

На изплащане от 6.53лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Устройството ELEGANTE GREY LINE е издръжливо и качествено. Интуитивната работа и високото качество на устройството ще гарантират ефективна и приятна работа на козметичката. Широката гама от функции ще ви позволи значително да разширите офертата на салона за красота.

Удобства - Електрокоагулатор

Технически данни:

  • напрежение 230 V
  • изходна честота 50 / 60Hz
  • мощност: 10W

ELEGANTE GREY LINE е компактен, но в същото време изключително ефективен професионален уред за премахване на черни точки, акнетични образувания и други несъвършенства по кожата. В малката конструкция на устройството се крие огромна мощ в премахването на комедони и други видове плака, запушващи кожните пори.

Характеристики и свойства на продукта

От пръв поглед прави впечатление приятният модерен дизайн на това професионално устройство. Дизайнът му съчетава простота и функционалност, така че уредът да бъде максимално удобен за работа на професионалиста. Главният апарат е с малки размери и изчистена визия. Контролният панел се състои от бутон за включване и изключване и потенциометър за плавно регулиране на силата на въздействие.

Отново в предната част на апарата се намира и изводът за свърване на работния накрайник. Той е с ергономична форма на писалка, проектиран за стабилен и удобен захват. Удобството при обработка на кожните несъвършенства е от огромно значение, защото на професионалните козметици често се налага да работят продължително време с този апарат.

Апаратът изпълнява функцията на електрокоагулатор, така че с негова помощ лесно да можете да отстранявате също фиброми (особено в областта на шията), брадавици и кондиломи, комедони и милиуми, кератозна тъкан, белези от акне и пигментации – възрастови и от слънчево изгаряне.

Екстракцията, осъществена с тази професионална машинка за премахване на черни точки е цялостна. Уредът използва различни степени на въздействие, така че да се работи в различна дълбочина. Настройките на интензитета се извършват плавно, без да е нужно да се прекъсват манипулациите. На козметика ще бъде лесно да увеличава или намалява силата на тока, спрямо нуждите на съответния участък.

Накрайникът, влизащ в контакт с кожата на пациента е изработен от неръждаем метал, който след разглобяване подлежи на дезинфекция и различни методи на стерилизация – UV светлина, гореща пара, кварцови сфери и др. Ръкохватката е направена от здрава и качествена ABS пластмаса, която подлежи на дезинфекция с всички видове професионални дезинфектанти.

За изпълнение на процедурата по почистване на комедони, съобразно професионалния протокол, салонът ви би следвало да разполага и с подходящата апаратура за парна баня. Горещата пара притежава свойството да разтваря порите максимално, за да се улесни работата на козметика. В каталога ни ще намерите отговарящ на нуждите и бюджета ви апарат.

Изгодни цени – гарантирано качество

За да бъдете конкурентоспособни на пазара на козметичните услуги, салонът ви задължително трябва да разполага с качествен професионален уред за махане на черни точки. За да бъде гарантирана рентабилността на финансовата ви инвестиция, ние препоръчваме да изберете нашия онлайн магазин за козметично оборудване за място на покупка.

В никакъв случай не е по-изгодно да заложите на апаратура втора ръка, защото в болшинството случаи амортизацията на уредите е достигнала степен, в която ремонтите са или невъзможни, или стойността им се равнява на покупката на ново устройство със същата функция. Ние предлагаме чисто нова техника и професионални инструменти с гарантиран произход и качество.

Цената на представения тук компактен уред за черни точки е изключително разумна, предвид неговото високо качество, удобен дизайн и широка гама от функции. Устройството се захранва директно от електрическата мрежа с 220V напрежение. Консумираната от него мощност е едва 10W, което се равнява на мощността на една енергоспестяваща електрическа крушка.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.