+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Уред за галванизация
  • Уред за галванизация

Уред за галванизация

  • Модел: A262
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 245.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Професионален апарат за красота, използващ постоянен ток. С интуитивния си панел лесно и без проблеми ще направим професионално лечение. Галванизацията е процедура, при която се използва галваничен (прав) ток за да подобри гъвкавостта на кожата и мускулите. Устройството може да се използва и за йонофореза, при която се използва постоянен ток, за да се въведат в кожата йони или лекарства в тъканите. Лечението е напълно безопасно и безболезнено.

Комплектът включва:

  • устройство
  • пасивен електрод,
  • два активни електрода със сменяем връх,
  • Гаранция,
  • упътване.

Ако досега сте отлагали покупката на добър професионален уред за галванизация, заради липса на средства, то вече можете да се сдобиете с такъв, защото ние ви предлагаме отличен апарат на много изгодна цена. С компактен размер и снабден с всички елементи за изпълнение на най-търсените разкрасителни процедури, устройството е точно това, от което се нуждае салона ви.

Характеристики и предимства

Апаратът представлява генератор на галваничен (прав) ток и постоянно токови импулси. С негова помощ могат да се изпълнят две особено търсени днес козметични процедури – галванизация и йонофреза. Галванизацията е процес, при който под въздействие на слаби електрически импулси се стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата.

Процедурата се използва за подмладяване на кожата на лицето и шията, но може да вземе участие и в лечение на различни дерматологични проблеми. Йонофрезата е друг вид терапия, при която с помощта на положителни йони се регенерира и се подобрява общото състояние на кожата и тъканите.

Предимствата на този професионален апарат не са никак малко. Той е настолен модел с компактни размери, който обаче не отстъпва по функционалност на големите козметични комбайни. Разликата е в това, че няма да ви се налага да му търсите по-голямо свободно пространство, където да го поставите.

Апаратът е оборудван с два активни електрода със сменяеми глави и един пасивен. Смяната на различните накрайници е изключително лесна и бърза. Ергономичните ръкохватки ви осигуряват удобство и максимална прецизност по време на работа. Главното устройство – контролният панел е с опростен дизайн, за да могат дори професионалисти с минимален опит в сферата на красотата да се справят с настройките на работните програми.

Това е апарат от ново поколение, гарантиращ напълно безопасна работа. Процедурите, изпълнени с него са абсолютно неинвазивни и безболезнени. Безопасността на оператора по време на работа е абсолютно гарантирана. Уредът е придружен от гаранция, която ви дава право на безплатно отстраняване на неизправности, възникнали не по ваша вина.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.