+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Апарат за ултразвук
 • Апарат за ултразвук
 • Апарат за ултразвук
 • Апарат за ултразвук
 • Апарат за ултразвук

Апарат за ултразвук

 • Модел: A276
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 540.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Козметичен апарат SONIA Утразвук.

Професионално козметично устройство за извършване на ултразвукови процедури. Наред с другите си ползи е идеално за премахване на бръчки, белези и стрии чрез инжектиране на активни вещества, съдържащи се например в ампули. Устройството излъчва периодични и непрекъснати ултразвукови вълни.

Устройството включва:

 • Козметичен апарат SONIA,
 • три глави
 • ръководство за употреба,
 • гаранционна карта.

Технически данни:

 • 220V 50/60 Hz захранване
 • ултразвукова честота 1 MHz
 • 30W мощност
 • размери: 28 x 17x 11 cm

В случай че ви е нужен професионален козметичен апарат за ултразвук на изгодна цена, този продукт със сигурност ще отговори на вашите очаквания. Уред от ново поколение със сензитивен контролен панел, посредством който лесно ще постигнете необходимата прецизност при определяне продължителността и интензитета на всяка процедура.

Защо ви е необходим?

Всеки козметичен салон и дерматологичен кабинет разполага с някакъв модел (портативен или стационарен) ултразвук апарат. С негова помощ се осигуряват висококачествени грижи за кожата на лицето и тялото. Ултразвуковата терапия присъства почти винаги, самостоятелно или като етап от цялостния лечебно-разкрасителен план.

Устройството се състои от главен уред – ултразвуков генератор и накрайници (глави), чрез които лицето и други зони от тялото биват третирани. Представеният тук модел Sonia разполага с три различни заменяеми глави, предназначени за отделните зони на лице и тяло и за различните типове кожа.

Без ултразвуковия уред, салонът ви не би бил способен да предложи на своите клиенти едни от най-често търсените в момента процедури. Ако не инвестирате още в самото начало в един качествен козметичен ултразвук апарат на достъпна цена, трудно ще привлечете многобройна клиентела. Потенциалните посетители ще се насочат към по-реномираните обекти, предлагащи ултразвукова терапия за почистване и тонизиране на кожата.

Свойства и видове въздействия на уреда

Ултразвуковите козметични апарати осигуряват бърз, неинвазивен и финансово достъпен начин да се подобри състоянието на повяхналата и проблемна кожа. Посредством високочестотни вълни, мъртвите кожни клетки, заедно с излишния себум и остатъците от грим се премахват от горния слой на епидермиса.

Почистването на лице, шия и деколте с този метод е абсолютно безболезнено и не-травмиращо кожата. За разлика от механичното почистване, при което порите се изстискват с ръка, процедурата не причинява отоци, зачервяване и болка. Когато манипулацията се извършва от специалист в професионална среда, се елиминира рискът от нараняване на лицето, защото професионалистът знае как да борави с различните честоти на апарата.

Процедурите с козметичния ултразвук за лице апарат са краткотрайни, но за сметка на това резултатите се забелязват още след първия сеанс. Кожата е освежена и тонизирана. Премахнати са всички замърсявания, които биха могли да доведат до запушване на порите и формиране на акнетични образувания.

Апаратът не просто изчиства лицето в дълбочина, но и стимулира производството на колаген, което говори красноречиво, че процедурата има изключително полезно последействие. Тя действа подмладяващо, помагайки за изглаждане на фините и по-дълбоките бръчки. Тонусът се забелязва под формата на перфектно оформен лицев контур.

Добрата новина е, че почти липсват противопоказния и странични ефекти от ултразвуковите въздействия. Уредът може да се използва дори от бременни жени, без риск за плода или майката. Доколкото съществува риск от алергични реакции, то той е свързан основно с отхвърляне на съставките на използваните по време на манипулацията козметични продукти – ампули, гелове, кремове и др.

На пазара днес свободно се предлагат най-различни ултразвукови устройства за домашна употреба, но използването на метода е не винаги удачно. Някои кожни проблеми като обриви, дерматози и розацея например, не се повлияват добре от ултразвуковите вълни. Затова е много по-разумно манипулациите да се извършват само от специалист, способен да прецени кога е удачно решение да се използва апарат за ултразвук, и кога не.

Гарантирано качество на ексклузивна цена

Ултразвуковият уред SONIA принадлежи към професионалния набор от козметични инструменти. Произведен по модерна технология и с висококачествени материали, дългосрочната му и безпроблемна работа е гарантирана. В комплекта са включени всички технически елементи, нужни за изпълнение на процедурите, както и инструкции за употреба и гаранция.

Професионалният ултразвуков апарат за лице се захранва директно в електрическата мрежа с напрежение 220V. Консумацията на електричество е минимална. Консумираната мощност е едва 30W (по-малка от тази на една стандартна електрическа крушка), което означава, че дори при интензивно ежедневно използване, разходите ви за ток няма да се увеличат значително.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.