+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Thermi Med - Радиочестотен уред за подмладяване
 • Thermi Med - Радиочестотен уред за подмладяване

Thermi Med - Радиочестотен уред за подмладяване

 • Модел: M1664
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 17,950.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Устройството Thermi Med се основава на иновативната технология на радиовълни, използвани за извършване на процедури с помощта на топлина, наред с други, при радиочестотно лечение. Това е устройство, което благодарение на вградените сензори за температура и импеданс (измерване на съпротивлението на тъканите), независимо контролира зададената температура, благодарение на което кожата не прегрява.

Компютърът чете информацията от зоната за третиране и настройва най-добрите работни параметри за реконструкция на тъканите.

Благодарение на това процедурата е напълно безопасна и безболезнена за пациента. Уредът ThermiMed осигурява много точно прилагане на топлина дълбоко в тъканите (до 3 см), което ви позволява да постигнете безпрецедентни ефекти в областта на подмладяването на лицето, намаляването на мазнините и оформянето на тялото. След серия от процедури резултатът се запазва дори през цялата година.

Thermi Med е уред, базиран на иновативната технология на радиовълните, който се използва за извършване на безопасни и неинвазивни процедури за цялото тяло. Процедурите, които могат да се извършват с това устройство, дават ефекта на подмладяване на лицето, намаляване на мазнините или оформяне на тялото.Уредът има вградени сензори за температура и импеданс, благодарение на които може самостоятелно да контролира температурата на третирането и предотвратява прегряване на третираните зони.

Това е произведено в Полша устройство, което гарантира неговото качество!

Thermi Med работи на честота от 475 kHz и 300 kHz. Това са доказани и тествани честоти в естетичната медицина. Лечението е напълно безопасно, наред с другото благодарение на факта, че компютърът, който управлява устройството, постоянно изтегля информация от зоната за третиране, което позволява да се определят най-добрите работни параметри. Важно е, че тази процедура също е безболезнена, а ефектите й са предвидими и повторими.

Операторът на уреда Thermi Med има пълен контрол върху температурата, благодарение на което лечението може да се извърши на оптимална дълбочина на кожата. Топлината се прилага с голяма точност, до 3,0 см дълбочина в тъканите. Това ви позволява да постигнете дори перфектни резултати.

Как се извършва лечението с уреда Thermi MED?

Обработката се извършва с използването на специални накрайници за обработка, както и глави с вградени сензори за температура и импеданс. Преди започване на процедурата се измерва тъканното съпротивление (импеданс). Това е безпрецедентен етап досега. Това измерване се използва за индивидуална консумация на енергия, която се определя много точно.

Получаваме силата, необходима за ремоделиране на тъканите. Уреда изпраща вълна от топлина, която насочва към предварително избрана дълбочина. Лечението понякога се сравнява с масаж от клиентите, което означава, че е едно от приятните. Лечението се извършва с глава Thermi Med, която се движи около тялото с кръгови движения. Първо, малко количество крем или контактна пяна трябва да се нанесе върху главата Thermi Med.

Целевата температура на кожата е 42-45°C. С повишаване на температурата силата на изпращаните вълни автоматично се регулира, за да се гарантира безопасност и прецизност. Можете да избирате от 3 лечебни накрайника (монополярни), които са подходящи за лице и тяло. След серия от 3-4 процедури на лицето и 4-10 процедури върху тялото, ние успяваме да постигнем желания ефект. След серия от лечения ефектът трябва да продължи около година.

Предимства на устройството пред всички други RF (монополярни) системи:
 • 475 kHz честота - по-дълбоко проникване в сравнение с 1MHz, 4MHz или 40 MHz камери.
 • 300 kHz честота - по-дълбоко проникване в сравнение с 1MHz, 4MHz или 40 MHz камери.
 • Измерване на импеданса в зоната на третиране преди всяко третиране и по време на работа.
 • Революционна SCH (безопасно контролирано отопление) система за контрол на температурата на третиране.
 • Акустична сигнална система за твърде ниска температура в зоната на третиране.
 • Автоматично стабилизиране на енергията, доставяна на пациента AES (Automatic Energy Stabilization).
 • Вграден сензор за импеданс (съпротивление) за предотвратяване на изгаряния.
 • 3 монополярни глави за обработка с диаметър 30

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.