+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
HIFU – Апарат за ултразвуков лифтинг на лице
  • HIFU – Апарат за ултразвуков лифтинг на лице

HIFU – Апарат за ултразвуков лифтинг на лице

  • Модел: M1663
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 17,950.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Нехирургичният лифтинг по метода HIFU е възможен с използването на апарати, излъчващи високочестотен ултразвук. Благодарение на такива козметични комбинации, като тази на полския производител, колагеновите влакна се скъсяват и усукват, което прави кожата видимо подмладена.

Концентрацията на високоенергийната ултразвукова вълна въздейства върху тъканите термично, загрявайки ги, и механично - чрез триене, което стимулира възстановителните процеси по двоен начин, придавайки невероятен лифтинг ефект. Подобрява се овала на лицето, повдигат се веждите, елиминират се браздите и бръчките, елиминира се дори двойната брадичка. Нашият HIFU апарат има глави не само за лицето и шията, но и за цялото тяло, така че в зависимост от зоната на третиране можете да очаквате и общо повишаване на стягането на кожата, намаляване на мастната тъкан и премахване на целулита.

HIFU устройството е базирано на най-новите технологии. Работи на принципа на ултразвуковите вълни и се използва за неинвазивен лифтинг на лице. Лечението с апарата HIFU е уникално поради факта, че горният слой на кожата не се нарушава по време на процедурата. Концентриран лъч ултразвук прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, достигайки до т.нар. SMAS слоеве. В момента този вид лечение е най-ефективният начин за борба с отпуснатата кожа на лицето и цялото тяло. Възможно е да изберете подходящ накрайник, така че енергията да може да се отлага на различни дълбочини.Локалното отлагане на енергия води до образуването на т. нар. точки на термична коагулация. Това са места, където се срещат ултразвукови вълни.

Термичната коагулация е внезапна промяна на температурата, дори до 60-70ºC. Отговорът на тялото е производството на нов колаген чрез стимулиране на фибробластите. Производството на нов колаген се наблюдава около 90 дни след лечението, като ефектът може да продължи година или повече. Зависи от индивидуалните характеристики на организма на човека и свойствата на кожата.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.