+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Бяла лед лампа за бюро
 • Бяла лед лампа за бюро
 • Бяла лед лампа за бюро
 • Бяла лед лампа за бюро
Намаление 31

Бяла лед лампа за бюро

 • Модел: A170
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 115.00лв.
 • 79.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Модерен дизайн. Може да се използва в салони за красота за маникюр. Осигурява много добро осветление, предназначена е за вътрешна употреба. Да не се излага на влага. Лампата има възможност за свързване към USB порт, комплектът включва и мрежов адаптер.

Технически данни:

 • Вход: AC 220V-240VAC 50 / 60Hz
 • Изход: DC 5V 1000mA (USB интерфейс)
 • Мощност 2,5-4,5W
 • 24 SMD светодиода, живот над 50 000 часа
 • интензивност на светлината ≥ 200 лумена
 • Триетапно регулиране на интензитета на светлината
 • Регулируема глава лампата на 90 градуса

Размери:

 • Дължина на рамото: 250мм
 • Диаметърът на стъклената основа е 140 мм
 • Височина на рамото: 280 мм

Предлагаме ви висококачествена настолна лампа за бюро. Със своите отлични характеристики и множество работни възможности, този уред ще бъде безценен помощник в провеждането на редица лечебни и разкрасителни процедури. С висок интензитет на светене, работната повърхност ще бъде отлично осветена и правилно обработена.

ЛЕД технология за икономично и ефективно осветление

Новото поколение източници на светлина за битова и професионална употреба, са в голямата си част базирани на светодиодната технология. LED осветителите намират широко приложение в медицината и козметологията, заради огромния брой техни предимства. Настолните и подвижни козметични лампи имат висок интензитет на светене при минимална консумация на електрическа енергия. Това гарантира на салоните за красота ниски разходи за електричество.

Покупката на лед лампа за бюро е една отлична инвестиция. Този вид осветителни тела имат много по-дълъг работен живот от своите аналози, базирани на други технологии. Крушките с нажежаема жичка са по-чувствителни на колебания в напрежението, поради което се смятат за недостатъчно надеждни.

Не бива да забравяме и свойството на обикновените лампи да отделят топлина по време на работа. Нагряването на осветителя е особено нежелан ефект при направата на маникюр или друг вид разкрасителни терапии. Ето защо светодиодните осветителни тела нямат аналог за момента по отношение на осветяването в сферата на красотата.

Предлаганите от нас настолни лед лампи за бюро излъчват напълно безопасна за зрението светлина. Моделът дава възможност за триетапно регулиране на интензитета на светене между 2,5 и 4,5W. Силата на осветяване на работната повърхност може да се коригира индивидуално, в зависимост от предпочитанията на професионалиста, вида на процедурата и моментната степен на осветеност на помещението.

Изисквания за експлоатация на лампата

Професионалните лампи за бюро от серията са надеждни устройства, проектирани и произведени по най-високите стандарти на индустрията. Те обаче имат някои специфични изисквания относно средата, в която ще бъдат използвани, с които е редно да се съобразите. Лампата не е пригодена за работа във влажна среда. Осигурете добра вентилация в помещението, в което ще я използвате.

Поради минималната защита от проникване на корпуса, не е желателно да се използва на открито и в силно запрашена среда. За оптимална работа на осветителя, е желателно да се използва изправна електрическа инсталация с постоянно напрежение. Токови удари и пренапрежение могат да причинят сериозни повреди на осветителното тяло.

Лампата се доставя заедно със захранващ кабел за стандартна мрежа на 220V напрежение, както и окомплектована с мрежов адаптер за свързване към USB порт на 12V напрежение. Такъв вариант е допустим при прекъсвания на електричеството. По този начин процедурите могат да бъдат изпълнени при оптимални нива на осветеност.

Функционален дизайн за максимално удобство на ползвателя

Предлагаме идеалната лампа за бюро за маникюр, чийто дизайн е не само атрактивен, но и високофункционален. Благодарение на чупещото се рамо, светлоизточника може да бъде позициониран по най-удобния за манипулацията начин. Тялото на лампата може да се повдига и сваля до желаната височина под ъгъл от 90 или 120⁰.

Регулирането на елегантната LED лампа за бюро изисква само едно просто движение. В дизайна не са включени стягащи приспособления, които биха направили всяка корекция по-трудоемка и бавна. Липсва дори стандартното укрепване към основата тип „менгеме”, така че уредът може да се сваля с лекота от работната маса след края на процедурата.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.