+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
 • Професионален уред за отслабване
Намаление 25

Професионален уред за отслабване

 • Модел: A681
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 24,400.00лв.
 • 18,300.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Устройството за отслабване е революционен нов HI - TECH уред. Съчетава най-ефективните и доказани технологии, което ни дава пълно удовлетворение при използването.

Уредът е уникална комбинация от предимства и възможности на трите най-популярни технологии за намаляване на мазнините: вакуум, радиовълни и инфрачервена светлниа. Сега всички тези процедури са внедрени в едно за по-ефективна работа и резултати.

Устройството е оборудвано с вакуумна помпа, биполярни електроди и в същото време радио вълни, които са конструирани и произведени в Швейцария.

Притежава монитор и при желание за промяна на параметрите на устройството на всеки етап от процедурата се извършват удобно благодарение на интуитивния за работа 8-инчов сензорен дисплей.

Вакуумен масаж

Устройството генерира контролиран вакуум 0-100kPa. Чрез използването на вакуум устройство функционира ефективно при стимулиране на лимфната система. В процеса на вакуум лечението, ролко подпомагат обръщането на кожата като се премества слоя мазнини, компенсира се структурата на кожата и я прави гладка. В резултат на това масажната терапия ясно намалява целулита и подобрява външния вид на кожата. Чрез отстраняване на токсините от тялото и чрез лимфния дренаж се подобрява метаболитната функция на тялото, което от своя страна води до намаляване на постоянно тегло. В зависимост от избрания режим ролките за масаж могат да се въртят дори при скорост 70 оборота / минута.

Радиовълни

Уредът излъчва биполярни радио вълни с честота от 5 MHz с мощност 30 W, които могат да проникнат в дълбочина от 0,5-1,5см на подкожните мазнини. Това е доказан нехирургичен метод за стимулиране подновяването на колагеновите фибри. Използва се за ефективно премахване и намаляване на целулита и мазнините.

Инфрачервена лампа

За допълнително ускорение на процесите и увеличаване на тяхната ефективност се използва инфрачервената лампа. Инфрачервената дължина на вълната на този апарат е 700 нанометра. Инфрачервеното отопление се отразява на нивото на съединителната тъкан (до дълбочина от 2 mm), за да се ускори възстановяването на колагенови и еластинови влакна. Освен това тази функция се използва за подобряване на кръвообращението и ускорява метаболизма.

Кавитациия

Устройството използва ултразвукова кавитация от последно поколение. Вълните, излъчвани от ултразвуковата глава стимулират образуването на частици от вибрациите на въздуха вътре в подкожната мастна тъкан. Като резултат от натрупване на тези молекули и техните вибрации мастните клетки помагат за преминаването на триглицеридите в междуклетъчното пространство. Устройството генерира много ефективен ултразвук, характеризира се с изключителна издръжливост, презисна работа и се използва за професионална употреба.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.