+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
 • Уред за пресотерапия и електростимулация
Намаление 29

Уред за пресотерапия и електростимулация

 • ELEGANTE
 • Модел: A1923
 • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 4,100.00лв.
 • 2,900.00лв.

На изплащане от 110.14лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Иновативен уред за отслабване и стягане за перфектна фигура

Внимателно проектираният професионален апарат за пресотерапия с инфрачервено лъчение и електростимулация подпомага процесите на корекция на тялото.

Снабден е с функции за разграждане на мазнини, лимфен дренаж и стягане на кожата. Това гарантира възможност за постигане на значителни ефекти при оформянето на тялото.

Уредът за красота е идеално решение за салони за красота, което позволява значително разширяване на гамата от извършвани процедури.

Оформяне на тяло

Комплексно действие за ефективни резултати

Модерният уред за отслабване използва електрически импулси, инфрачервено лъчение и въздушни възглавници, за да намали максимално ефективно мастните клетки. Освен това с помощта на нискочестотен електрически ток подобрява еластичността на кожата, ускорява кръвообращението и отпуска мускулите. Може също така да повлияе на ефективността на активните вещества от използваната козметика. Това цялостно решение включва и противовъзпалителни и подобряващи качеството на съня функции.

Помага за подобряване на фигурата след значителна загуба на тегло.

Тъчскрийн

Интуитивен LED дисплей

Ясният, голям дисплей позволява наблюдение на ключовите фактори за лечението в реално време. Чувствителният на допир, ясен интерфейс осигурява висока функционалност и интуитивна работа. Панелът дава възможност за прецизно управление, като позволява лесна настройка на времето и параметрите и избор от различни режими на работа. Прави работата с уреда лесна и приятна и позволява персонализиране според индивидуалните предпочитания и нужди на клиента.

Комплексна подкрепа за оформяне на тялото

Съвременните технологии, използвани в апарата, предлагат иновативни решения, които не само подпомагат оформянето на тялото, но и имат благоприятен ефект върху цялостното здраве.

Компресионен масаж

Пресотерапия

Пресотерапията, т.е. компресионният масаж, е основната функция на устройството. Въздейства върху лимфната и кръвоносната системи чрез лимфен дренаж, чрез вакуумна помпа, изпълваща камерите на костюма под налягане в правилния ред. Ефективно стимулира лимфната система, ускорявайки елиминирането на токсините. Пресотерапията също е един от най-ефективните методи в антицелулитната терапия, подпомага намаляването на остатъчните течности и метаболитните отпадъци.

Функция за нагряване

Инфрачервени лъчи

Базираните на инфрачервени лъчи с дълги вълни функции са цялостно решение, което подпомага оформянето на тялото и подобрява цялостното здраве. Достигайки дълбоко в слоевете на кожата, те разграждат мастните клетки, подпомагат елиминирането на различни съединения и стимулират лимфната система. Предимствата на използваната технология включват: ускоряване на метаболизма, елиминиране на мазнините, намаляване на болките в мускулите и ставите, премахване на възпалението, подобряване на циркулацията на кръвта и телесните течности. Функцията осигурява цялостна подкрепа за здравословен начин на живот, като допълнително има антицелулитен ефект и ускорява регенерацията след тренировки или наранявания.

Електростимулация

Електростимулация

Електростимулацията е отлична функция, която използва електрически импулси за стимулиране на мускулите. Чрез прецизно регулиране на интензитета и честотата на импулсите, уредът въздейства върху отделни мускулни групи, като предизвиква съкращенията им. Електростимулацията играе ключова роля в оформянето на тялото, намаляването на телесните мазнини и оформянето на мускулите. Също така помага за подобряване на еластичността на кожата. Устройството предлага цялостна поддръжка за тези, които искат да се погрижат както за своята фигура, така и за здравето си.

Режими на работа

Налични режими и опции за настройка

Устройството предлага разнообразие от режими и обширни възможности за настройка, осигуряващи персонализирано потребителско изживяване. Изборът на зона на действие позволява концентрирано третиране върху определени зони на тялото. Гъвкавостта на наличните времена за сесии, вариращи от 1 до 60 минути, позволява леченията да бъдат съобразени с индивидуалните предпочитания. За инфрачервеното можете да избирате от 8 нива на интензитет, като регулирате дълбочината на работа според нуждите.

В случай на масаж под налягане са налични 3 различни режима и 10 нива на интензивност, което позволява съставянето на лечение, съобразено с индивидуалните очаквания. Що се отнася до електростимулацията, има възможност за регулиране на интензитета на 8 нива и избор от 5 вида режими, което дава възможност за регулиране на стимулацията според предпочитанията на клиента. В резултат на това устройството осигурява цялостен контрол върху всички съответни параметри, което ви позволява да конфигурирате сесията в съответствие с предпочитанията и целите на потребителя.

Футуристичен дизайн за гъвкавост на употреба

Уред с иновативен и модерен дизайн, който не само привлича вниманието със своята естетика, но и осигурява висока функционалност. Ключовият елемент на устройството, костюмът, е изработен от издръжлив материал, който не само увеличава ефективността на работа, но и гарантира лесно и бързо почистване след всяка употреба.

Неговата мека и удобна структура, с широка възможност за регулиране с помощта на велкро, позволява да обслужва клиенти с различни форми и типове тяло. Елементите против плъзгане от долната страна на основата на устройството осигуряват стабилност по време на употреба. Благодарение на внимателния си дизайн, устройството е не само стилно, но също така отговаря на нуждите на клиентите, осигурявайки комфорт и гъвкавост при използване.

Размерите на уреда са показани на снимката. Приблизителните размери на костюма са дадени на снимката (измерен равен).

Прочетете внимателно инструкциите преди употреба.

Комплектът включва: основа на апарата, костюм с въздушни възглавници, ластик, електроди, проводници, захранване, предпазител, инструкция.

Технически данни:
 • Време за работа: 1-60 мин
 • Мощност: 350 W
 • Напрежение: 220 V

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.