+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Апарат за кавитационен пилинг
  • Апарат за кавитационен пилинг
  • Апарат за кавитационен пилинг

Апарат за кавитационен пилинг

  • ELEGANTE
  • Модел: A270
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 434.00лв.

На изплащане от 16.48лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Устройството ELEGANTE GREY LINE се отличава с издръжливост и качество. Интуитивната работа и високото качество на устройството ще гарантират ефективна и приятна работа на козметичката. Широката гама от функции ще ви позволи значително да разширите броя на предлаганите процедури в салона за красота.

Характеристики - Кавитационен пилинг

Технически данни:

  • напрежение 230 V
  • изходна честота 50 / 60Hz
  • мощност: 15W

Присъствието на апарата за кавитационен пилинг ELEGANTE GREY LINE във вашия салон ще повиши не само вашата репутация, но и доверието на вашите клиенти в професионализма и способността ви да бъдете в крак с технологичните иновации в козметологията. Уредът е компактен и лесно преносим, оборудван с таймер и LED екран за проследяване на оставащото време. Сензорни бутони ви позволяват да направите прецизни настройки на работните режими.

Свойства и предимства на уреда за кавитационен пилинг

Уредите за кавитационен пилинг са иновативни устройства, използвани в областта на козметологията и дерматологията. Те използват процес, известен като кавитация, за ексфолиране и подмладяване на кожата без необходимост от абразивни инструменти или козметични продукти.

Кавитацията е физическо явление, при което бързите промени в налягането създават малки мехурчета в течност и когато тези мехурчета колабират, те генерират шокови вълни. В контекста на козметологията машината за кавитационен пилинг произвежда ултразвукови вълни, които създават микромехурчета в течност, обикновено вода или специализиран разтвор.

Когато тези мехурчета се спукат близо до повърхността на кожата, те създават микроструи течност, които ефективно премахват мъртвите кожни клетки, замърсяванията и излишния себум, без да причиняват увреждане на здравата кожа.

Едно от основните предимства на кавитационния пилинг е по-деликатното му въздействие върху кожата в сравнение с традиционните методи за ексфолиране. Процесът е неинвазивен, което го прави подходящ за хора с чувствителна кожа или за тези, които искат по-малко абразивно ексфолиране.

Приложение

Апаратът за кавитационен пилинг ELEGANTE GREY LINE е подходящ за козметични салони, дерматологични кабинети, СПА центрове и специализирани клиники за лечение на кожни проблеми. Наред с ексфолирането, той може да насърчи по-добра микро циркулация, да подобри абсорбцията на лечебни и козметични продукти и да допринесе за по-гладка и сияйна кожа.

Машината е универсална, с регулируеми настройки, за да се погрижи за различни типове кожа и състояния. Подходящото обучение и експертен опит са от съществено значение за безопасното и ефективно използване на уредите за кавитационен пилинг, като подчертаваме, че е важно тези процедури да се извършват от квалифициран специалист.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.