+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
V-Light - Лазер за премахване на разширени капиляри
  • V-Light - Лазер за премахване на разширени капиляри

V-Light - Лазер за премахване на разширени капиляри

  • Модел: M1668
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 30,250.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Лазерът V-Light определено заслужава да бъде наречен техническо постижение от последните години.

Това е изключително ефективен метод за затваряне на съдовете.

Кожата с купероза е често срещан проблем. Така наречените паякообразни вени около носа, червени петна по кожата, еритема, която внезапно се появява по бузата. Това са характерни симптоми на съдовата кожа. Поради нарастващия брой хора, които се борят с този вид кожни проблеми, в салоните за красота и клиниките по естетична медицина все по-често можете да се сблъскате с процедури, които ви позволяват да премахнете разширените капиляри.

Какво представляват разширените капиляри?

Това не е нищо повече от съдови паякообразни вени, а специалистите ги наричат телеангиектазия (cuperosa). Те са малки кръвоносни съдове, които се разширяват и могат да включват всички артериоли, вени и капиляри, които лежат директно под кожата. Телеангиектазиите са първични или придобити. В първия случай се свързват с вродени синдроми, засягащи кожата или вътрешните органи. Във втория случай обаче това е резултат от кожни заболявания, системни заболявания, както и външни фактори или използвани лекарства. Разширените артериални съдове стават червени, докато венозните стават сини. И двете изглеждат грозно.

За да затвори съда, лазерът използва светлинен лъч с дължина 810 nm, което е най-безопасната и ефективна дължина на вълната при този вид процедури. Ефективността на лечението е гарантирана поради високото ниво на усвояване от хемоглобина. Това е възможно благодарение на подходящата честота на вълната.От своя страна безопасността на оттичането се осигурява от ниското ниво на абсорбция на вода в клетките на кожата.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.