+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
Thermcell - премахване на разширени капиляри
  • Thermcell - премахване на разширени капиляри

Thermcell - премахване на разширени капиляри

  • Модел: M1669
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 7,500.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Термолизата е процедура, която включва постоянно затваряне на кръвоносните съдове. Извършва се с помощта на специално оборудване за термолиза, което използва високочестотен ток и ниско напрежение. След докосване на разширения капиляр със специализирана игла, през която протича токът, хемоглобинът се коагулира и капилярът умира.

Устройствата за термолиза имат способността да измерват чувствителността, за да можете да регулирате съответните параметри, така че пациентът да се чувства комфортно по време на процедурата. Термолизата се препоръчва за хора със съдова кожа, които са склонни да образуват т.нар паякообразни вени. В случай на единични съдове, едно третиране с професионално оборудване за термолиза е достатъчно за ефективно решаване на проблема.

Thermcell е идеалното устройство за изравняване на разширени капиляри.

Съдовата кожа е проблем за много жени. Този проблем се увеличава, както се вижда от факта, че във всеки кабинет по естетична медицина процедурите за отстраняване на разширени капиляри са много популярни. Куперозната кожа се характеризира с петна по кожата, видими "паякообразни вени" около носа и неочаквано появяваща се еритема. Това са симптоми, които са обезпокоителни за тези, които имат този проблем.

Разширени капиляри - какво представляват?

Разширените капиляри се наричат

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.