+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Апарат за компресотерапия
  • Апарат за компресотерапия
  • Апарат за компресотерапия

Апарат за компресотерапия

  • Модел: A297
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 2,160.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Благодарение на компресотерапията ние третираме кожата и подкожната съединителна тъкан. По този начин ние стимулираме васкуларизацията чрез увеличаване на кръвообращението. Токсините и ненужните метаболитни продукти се елиминират, излишната вода,която причинява болка и подуване на краката, подуване и образуване на воден целулит, се отстранява от тялото.

Компресотерапията терапия помага за стягане на кожата и оформяне на фигурата.

Процедурата се извършва на всеки 2 дни, преди процедурата трябва да изпиете чаша вода.

Модерен, компактен и изключително ефективен в борбата с подкожните мазнини. Този професионален апарат за компресотерапия позволява на всеки салон за красота, масажно студио, СПА център и балнеолечебен комплекс, да осигури на клиентите си набор от процедури, които не просто вталяват, а подобряват общото състояние на тялото.

Принцип и особености на метода

Уникалният апарат F-826 позволява провеждането на променлива компресионна терапия. Ако разгледаме принципа на въздействие на този метод, то компресотерапията по същество е механичен лимфен дренаж. Терапията е особено ефективна в ранните етапи от развитието на целулита - на първия етап и в началото на втория етап.

Същността на тази техника цели да се създаде излишно въздушно налягане в ограничена зона на тялото (локална барокомпресия). В програмите за корекция на фигурата основната задача на този метод е да увеличи максимално лимфния дренаж на долните крайници и да стимулира изтеглянето на продуктите от разпадането на мастната тъкан в извънклетъчното пространство чрез лимфната система.

На практика процедурите изглежда така: на пациента се облича специален костюм (доставя се с уреда), разделен на сектори с независимо подаване на въздух. Последователно, от краката до стомаха, въздухът се подава към съответните зони, създавайки ниво на излишно налягане (пулсова вълна) във всеки от тях.

Налице е директно механично "изцеждане" на излишната вода и мазнини, което води до увеличаване на скоростта на транскапиларния метаболизъм и потока на метаболитни течности и подобряване на кръвоснабдяването на долната част на тялото. Тази процедура е изключително приятна и много популярна сред клиентите на салоните за красота и масаж.

Комбинацията от периоди на локално повишаване и намаляване на налягането (импулсна баротерапия) подобрява тонуса на мускулните съдове и селективната пропускливост на капилярите. Методът се препоръчва особено на хора с остра венозна недостатъчност и лошо кръвоснабдяване на долните крайници. Отлично средство за предотвратяване на разширени вени и облекчаване на синдромите на "уморени" и "тежки" крака.

Удобни, абсолютно безболезнени и максимално приятни за клиентите, процедурите с компресотерапия са задължителни за хора със заседнал начин на живот, служители в офиси, шофьори, охранители и др., С една дума, всички, които прекарват по-голямата част от работното си време изправени или седнали.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.