+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Луксозен черен козметичен стол
  • Луксозен черен козметичен стол
  • Луксозен черен козметичен стол
  • Луксозен черен козметичен стол
  • Луксозен черен козметичен стол
Намаление 27

Луксозен черен козметичен стол

  • Модел: A137
  • Изчерпана наличност
  • Горещ продукт (над 90 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 610.00лв.
  • 445.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Креслото Gracja е елегантен, оформен козметичен стол, който съчетава функционалност и луксозен дизайн. Той ще изпълни перфектно ролята си както в модерния, така и в традиционния интериор на козметичните салони, фризьорските ателиета и офисите. Дълбока, удобна седалка, завършена с еко кожа. Модерния дизайн в комбинация със стилната форма на седалката се вписва във всеки интериор. Снабден с въртяща се на 360 градуса седалка с регулируема височина, монтирана върху хромирана основа.

Не подценявайте възможностите на един удобен и супер луксозен фризьорски стол. Той би могъл да допринесе за цялостното задоволство на вашите клиенти и да ги превърне в редовни посетители на вашия салон. Фризьорското креслоGracja създава комфорт както на клиента, така и на фризьора, а в същото време допринася за стилната визия на интериора.

Стабилна хромирана база и регулируема височина

Основен критерий за качеството и експлоатационния живот на професионалните мебели е тяхната база. Тя определя доколко стабилен е клиентският стол и на какво натоварване може да бъде подложен. В конкретния случай имаме широка метална основа с хромирано покритие, която дава максимална надеждност и стабилност на стола.

Хромираната метална база дава възможност за качествено почистване и поддържане на салона в чисто и пригледно състояния. В същото време креслото е проектирано да издържи натоварване до 150 кг. Широката и дълбока седалка също осигурява удобство на хора с всякаква физика и индивидуални нужди.

Моделът е оборудван с амортисьор, който позволява лесно и бързо регулиране на височината. По този начин фризьорите могат да изберат удобна за тях височина, така че да работят без никакво натоварване в кръста, каквото възниква, когато са принудени да стоят дълго в приведено състояние. Механизмът за регулиране на височината предлага тиха и плавна работа.

Здравина и лекота на почистване

Хигиената е ключово изискване в салоните за красота, ето защо там се използват мебели, които подлежат на почистване и дезинфекция. Столът Gracja е покрит с висококачествена еко кожа, вместо с текстилна дамаска, за да бъде устойчив на химикалите, използвани във фризьорския салон, както и на почистващи/дезинфектиращи препарати.

Здравата синтетична дамаска гарантира, че фризьорското кресло ще запази добрата си визия в продължение на години. Поради тази причина си заслужава да инвестирате в това първокласно мебелно изделие. То ще ви се отплати с десетилетия вярна служба, осигурявайки комфорт както на вас, така и на многобройната ви клиентела.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.