+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Козметичен стол - златисто и черно
  • Козметичен стол - златисто и черно
  • Козметичен стол - златисто и черно
  • Козметичен стол - златисто и черно
  • Козметичен стол - златисто и черно
  • Козметичен стол - златисто и черно
Намаление 27

Козметичен стол - златисто и черно

  • Модел: A1789
  • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 285.00лв.
  • 209.00лв.

На изплащане от 7.94лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Удобна, стабилна козметична табуретка с облегалка, с профилирана седалка и лакирани метални елементи в златисто. На петзвездна основа с пластмасови колела.

Характеристики на продукта

Светъл, красив и комфортен, столът привлича вниманието на голяма част от нашите клиенти. Неговата подвижност ви позволява да си набавяте нужните инструменти и консумативи, без да ставате от своето място и да прекъсвате работата си. Моделът е с петолъчна база и 5 супер подвижни пластмасови колелца.

Движението на табуретката е максимално леко върху всякакви повърхности – гладки и релефни. Базата е от хромирана стомана, гарантираща устойчивост на голямо натоварване.

Козметични табуретки с такава конструкция се отличават с невероятна здравина и дълъг експлоатационен период.

За разлика от други модели, столът е снабден с облегалка, която позволява да се избегне излишното натоварване в гърба и кръста. Височината на седалката е регулируема.

Движението се осъществява посредством пневматичен амортисьор, с който повдигането и свалянето стават бързо и плавно. Регулирането на височината е механично и напълно безшумно.

Седалката е мека и с профилирана форма. Специфичната огъната част осигурява идеална работна позиция на тялото. Тази ергономична форма на седалната част, в комбинация с възможността за въртене на 360 градуса, е от огромно значение за нивото на умора в края на работния ден. Продължителното седене на стола няма да предизвика схващания и болки в кръста и крайниците.

Седалката и облегалката на стола са тапицирани с висококачествена еко кожа. Тапицерията, както и хромираните метални елементи подлежат на почистване с всички стандартни методи и средства. Мокрото почистване при този модел е напълно възможно, както и дезинфекцията на всички части – кожени и метални.

Дизайнът на този важен помощен елемент е модерен и изключително елегантен. Вписва се чудесно към всеки тип интериор и може да се използва в салони за маникюр и педикюр, перманентен грим, епилация СПА и други процедури.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.