+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Кожен фризьорски стол - кафяв
  • Кожен фризьорски стол - кафяв
  • Кожен фризьорски стол - кафяв

Кожен фризьорски стол - кафяв

  • GABBIANO
  • Модел: A415
  • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 660.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Модерен стол за фризьорски салон с уникален дизайн. Много удобен, идеален за модерни салони. Специално профилиран, за да осигури на клиента удобна позиция по време на процедурата. Регулируем във вертикалната равнина. Много стабилна и солидна основа. Тапицерия, изработена от висококачествена еко кожа.

Комфортен, стабилен и красив – това са само малка част от отличните характеристики на този кожен фризьорски стол с хромирани детайли и кафява тапицерия. Подходящ за малки и за големи салони за красота. Моделът разполага с пълен набор от регулируеми функции, отличава се с високо качество и изгодна цена.

Удобството – напълно гарантирано

Качеството и функционалността на фризьорските столове са двата критерия, по които професионалистите избират този важен детайл от професионалното оборудване. Тук имаме продукт от най-висок клас с модерна визия и ергономичен дизайн. Столът е статичен (неподвижен) с широка база, гарантираща желаната стабилност.

Към основата е прикрепен механизъм за повдигане и сваляне на седалката, действащ на хидравличен принцип. Регулирането на височината осигурява удобство на фризьора при работа с възрастни и деца, както и с хора с различен ръст и телосложение. Конструкцията е достатъчно здрава, за да издържи максимално натоварване.

Металната стойка, както и подлакътниците са хромирани, което придава изключително луксозно излъчване на стола. Хромът също така предпазва метала от корозия и позволява да бъде предпазен от окисление при контакт с бои и други химикали, използвани във фризьорските салони. Почистването с течни препарати и дезинфекцията са също улеснени.

Седалката и облегалката радват с невероятна мекота. За да се постигне този ефект, е вложен пълнеж от плътна пяна с умерена твърдост. Тапицерията, както при почти всички фризьорски столове е кожена и по-точно от „еко” кожа, която е устойчива на захабяване и замърсяване. Текстилните дамаски биха се покрили бързо с упорити петна, докато винилът не позволява задържане на химичните пигменти.

Професионалният фризьорски стол, който ви предлагаме е проектиран за дългосрочна и интензивна употреба. Материалите, а също и начинът на изработка го правят устойчив на екстремна употреба. Единственият детайл, който може с времето да изгуби част от привлекателното си излъчване, е кожената дамаска, която би могла лесно да се замени с нова във всяко специализирано ателие.

Моделът се предлага единствено в кафяво. Ако търсите друг цвят, разгледайте останалите ни продукти от категория фризьорски столове.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.