+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Фризьорски стол Севиля - черен
 • Фризьорски стол Севиля - черен
 • Фризьорски стол Севиля - черен
 • Фризьорски стол Севиля - черен
 • Фризьорски стол Севиля - черен
 • Фризьорски стол Севиля - черен
 • Фризьорски стол Севиля - черен
 • Фризьорски стол Севиля - черен
Намаление 30

Фризьорски стол Севиля - черен

 • GABBIANO
 • Модел: A1910
 • В наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 1,100.00лв.
 • 770.00лв.

На изплащане от 29.24лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Gabbiano е луксозна италианска марка за фризьорско оборудване и мебели, отличаваща се с надеждност, качество и естетика, както и с изключителен комфорт при използване. Офертата включва голям избор от функционални продукти за салонно оборудване, като столове, измивни колони и инфразони.

Елегантен дизайн

Стилен фризьорски стол

Модерният фризьорски стол Gabbiano е оборудван с издръжлив хидравличен амортисьор, който осигурява изключително удобство. Това гарантира комфорт както за фризьорите, така и за потребителите, което води до по-висока ефективност на работа. Естетично изработения стол ще се превърне в украса на всеки фризьорски салон.

Комфортна работа

Ефективност, издръжливост и комфорт

Издръжливият хидравличен амортисьор ви позволява да регулирате височината и нивото на седалката- дори когато клиентът седи на стола. Това гарантира по-ергономична работа, като осигурява възможност за свободно регулиране на нивото на стола спрямо ръста както на клиента, така и на фризьора. Профилираната облегалка, покрита с еко кожа, ви позволява да заемете удобна позиция. Това осигурява отлична опора за гърба, което е особено важно при многочасови процедури.Поддържането на салона чист е лесно и можете лесно да премахнете космите от всяко кътче и гънка на креслото, спестявайки време за подготовка на работното място между клиентите.

Практично решение

Решения за по-лесна работа

Оборудването на стола с механизъм за пълно завъртане прави работата на фризьора по-ефективна и удобна. Здравата, плоска основа гарантира стабилност по време на употреба. Матираната, гладка повърхност придава на стола елегантен вид и го прави лесен за почистване. Удобната седалка с пълнеж от пяна осигурява комфорт при използване, дори по време на многочасови процедури. Удобните подлакътници позволяват правилното позициониране на раменете на клиента – това означава, че той не заравя главата си в раменете или не се отпуска – което очевидно улеснява извършването на прецизни процедури, включително подстригване.

Високо качество

Функционални и красиви столове

Пълнежът от здрава, устойчива на деформации пяна и тапицерията от приятна на допир изкуствена кожа със специфична структура гарантират издръжливостта на мебелите и комфортното им използване за дълго време. Те също така правят оборудването устойчиво на влага, издръжливо и лесно за почистване. Покритието, заедно с интересни визуални елементи му придават уникален характер. Оборудването се отличава с модернистичен дизайн, което прави стола да изглежда страхотно в много салони, декорирани в модерен стил.

Подробни размери са дадени на снимката.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.