+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Фризьорска конзола с осветление
 • Фризьорска конзола с осветление
 • Фризьорска конзола с осветление
 • Фризьорска конзола с осветление
Намаление 25

Фризьорска конзола с осветление

 • GABBIANO
 • Модел: A1570
 • Изчерпана наличност

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 2,110.00лв.
 • 1,580.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Фризьорското работно място е една от най-важните части от оборудването във всеки салон за красота. Струва си да изберете мебел, която не само ще бъде функционална, но и ще зарадва вашите клиенти и ще им позволи да усетят атмосферата на лукс.

Представяме ви новата конзола Gabbiano - перфектна комбинация от изящна простота и италианска елегантност.

Рамка от стомана, голямо огледало, всичко осветено. Конзола, която ще бъде оценена от всеки собственик на фризьорски салон.

Технически характеристики:
 • Размер: 202см х 90см
 • Размери на огледало: 176см х 67см
 • Тегло: 60кг

Готово работно място – нужен ви е само стол

GABBIANO ILLUMINATED DS1 е голяма и стилна фризьорска конзола, с която можете да се похвалите, че сте обособили приятно работно място. Италианският елегантен дизайн е комбиниран с качеството и здравината на използваните материали. Крайният резултат е: изискана и удобна работна зона, създадена без особени усилия и огромен разход на пари. Нужен ви е само качествен фризьорски стол, за да настаните и обслужите първия си клиент.

Огледалото е един от най-важните аксесоари в салоните за красота. От продукта, който ще изберете, ще зависи в голяма степен вашето удобство по време на работа. Не по-малко важно е как ще се чувстват и вашите клиенти. Голямата стенна конзола е с размери 202 х 90см, като площта на огледалната част е 176 х 67см. Оглеждането в цял ръст е гарантирано, въпреки че за фризьорските операции това не е нужно.

Защо ви е нужна толкова голяма огледална площ? Отговорът е прост: по този начин ще създадете приятна и изискана обстановка в работното помещение. Нека не забравяме, че огледалата имат свойството да увеличават оптически малките и тесни пространства. Ако салонът ви е с малка квадратура, посетителите ви няма да го почувстват.

Вградена LED подсветка

Когато се обособява работна зона, е необходимо да бъдат налични няколко различни типа обзавеждане. Над и около огледалото е редно да има осветление, за да се подобрят условията на визуализация. С конзолата Gabiano ви спестяваме нуждата да купувате осветителни тела. Тя има вътрешна LED рамка, която осветява перфектно цялата огледална повърхност.

Този модерен и практичен детайл на фризьорското оборудване се доставя с предварително инсталирани планки за стенен монтаж. Монтирането на тази луксозна фризьорска конзола с осветление е максимално улеснено и опростено от производителя. Препоръчваме да осигурите стабилно укрепване, отговарящо на теглото на конзолата, което е цели 60кг.

Необходимо е да осигурите източник на електрическо захранване за осветлението.

Най-търсени

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.