+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Поставка за сешоар за стена
  • Поставка за сешоар за стена
  • Поставка за сешоар за стена
  • Поставка за сешоар за стена
  • Поставка за сешоар за стена
Намаление 15

Поставка за сешоар за стена

  • Модел: A579
  • Изчерпана наличност
  • Горещ продукт (над 120 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 34.00лв.
  • 29.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Вътрешен размер: ф75 мм

Поставката за сешоар ще ви помогне да държите сешоара на удобно и достъпно място. Изработена от хромирана стомана, лесна за монтаж.

Сешоарът е един от основните инструменти на фризьора. С него завършва почти всяка операция, без значение дали е подстрижка, боядисване, измиване с подхранване на косата или къдрене. Къде ще го държите, така че да ви бъде максимално удобно да го достигате? Препоръчваме да заложите на тази чудесна метална поставка за сешоар.

Качество и дълготрайност

Поставката е изработена от качествена неръждаема стомана с изящно хромирано покритие. Здравината на този помощен аксесоар е гарантирана, което означава, че ще ви служи вярно в продължение на дълги години. Пластмасовите стойки, с каквито са оборудвани работните фризьорски колички не могат да се похвалят със същата устойчивост на нагряване и натоварване.

Металната поставка е с приятен дизайн. Моделът е с форма на спирала, като отворът отговаря на големината на почти всички модели професионални сешоари. Поставката е пригодена за стенен монтаж, като са направени и отвори за качествено и лесно укрепване посредством дюбели и болтове. Закачена на стената, стойката е защитена от всякакво повреждане, както и сешоарът, в който вероятно сте инвестирали значителна сума пари.

Удобството предотвратява умората

Рядко си даваме сметка колко тежка и уморителна е работата на фризьорите. Почти целия си работен ден те прекарват на крак, извършвайки множество движения, касаещи изготвянето на фризурите и набавянето на нужните инструменти, уреди и консумативи. С това наше предложение ще можете да си спестите излишните движения.

Хромираната поставка за сешоар за стена, особено ако бъде поставена на удобно разстояние от работното ви място, ще ви помогне да удължите живота на професионалния си сешоар, но по-важно – ще улесни работата ви, което значи че ще бъдете по-малко уморени в края на работния ден.

Изделието е с красива визия и отлично качество, а ние ще ви зарадваме и с изключително ниската му цена. Задължително добавете и този стилен аксесоар към направената до момента поръчка. Когато обзавеждате салона си трябва да помислите за дори най-дребните детайли. Често малките неща се оказват тези с най-голямо значение.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.