+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
  • Кръгло фризьорско огледало
  • Кръгло фризьорско огледало
  • Кръгло фризьорско огледало
  • Кръгло фризьорско огледало
  • Кръгло фризьорско огледало
  • Кръгло фризьорско огледало

Кръгло фризьорско огледало

  • Модел: A581
  • Изчерпана наличност
  • Горещ продукт (над 80 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
  • 49.00лв.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Огледало с черен корпус с дръжка на гърба. Перфектно за работа във фризьорския салон. С него лесно можете за да покажете на клиента прическата отзад.

Диаметър на огледалото - 28 cm

Разнообразието от висококачествени фризьорски огледала на достъпни цени е едно от многото предимства на специализирания ни онлайн магазин за козметично и фризьорско оборудване. Особено за обектите, грижещи се модерните и стилни прически на своите клиенти, е важно да разполагат с поне няколко екземпляра от този полезен елемент.

Удобство и за вас, и за клиента

Огледалата се свързват основно с човешката суета, което в случая отговаря на истината. Хората посещават фризьорския салон, за да се сдобият с красива фризура, която да направи облика им съвършен. Когато седнат на фризьорския стол, клиентите виждат пред себе си огледало, предназначено да им помогне да наблюдават цялата процедура, целяща да ги направи по-красиви.

Тъй като клиентите виждат себе си и фризурата си само отпред, повечето фризьори са се погрижили да им осигурят възможност да погледнат как изглежда косата им отстрани и отзад. Точно такова предназначение има въпросното кръгло фризьорско огледало. В задната му част има дръжка, позволяваща огледалото да се държи с една ръка и да се насочва лесно в различни посоки.

Изделието е леко, но с идеална големина. Диаметърът на огледалото е 28см., идеална пропорция за точно тази цел. В огледалната повърхност посетителят на салона ви ще вижда добре всеки детайл от своята прическа – цвета, в случай че е направено боядисване, дължината и формата, когато е извършено подстригване, и големината на буклите при къдрене и навиване с ролки.

За разлика от стационарните фризьорски огледала, този модел е компактен и лек с черен пластмасов корпус. Идеята е да не се затруднява нито стилистът, нито неговият клиент в придвижването му на по-близко или отдалечено разстояние. За изработка на изделието е използван висок клас стъкло и специална технология, гарантираща яснота и детайлност на огледалната повърхност.

С обикновено огледало, закупено от случен магазин, е невъзможно да се постигне толкова качествено отражение и отлично наблюдение на дори по-дребни детайли. Огледалото може също да се закачи на стена. За тази цел рамката е с оформен отвор за окачване върху различни видове крепежни елементи.

Класическите огледала за фризьорски салони имат само по едно предназначение – подвижно или стационарно, позиционирано чрез стенен монтаж. Ние ви предлагаме полезен аксесоар с 2 в 1 функция, който може да се използва по най-удобния и предпочитан в момента начин. Цената е на практика символична. Възхитени от продукта, клиентите ви е възможно да поискат да закупят екземпляр и за домашно използване.

Не подценявайте важността на нито един компонент на професионалното оборудване

Огледалата, използвани във фризьорските салони се смятат за част от обзавеждането, но поради естеството на тяхното предназначение, могат да бъдат възприети по-скоро като ключов елемент на оборудването. С изделието, което разглеждате в момента не само ще осигурите удобство, но и ще поглезите своите клиенти, позволявайки им да се огледат и уверят, че сте стилизирали косата им по начина, който са очаквали.

Независимо дали посещението ви в нашия онлайн магазин цели покупка на измивна колона, работен стол, фризьорска табуретка или количка, препоръчваме да добавите към своята поръчка и това лесно преносимо огледало за фризьорски салон. Цената му е невероятно ниска, но за сметка на това, значението на въпросния елемент е огромно за удобството ви по време на работа.

Ниската цена, в съчетание с високото качество на продукта и неговият приятен дизайн, ви лишават от всякакво колебание. Уверяваме ви, че огледалото ще намери значително по-голямо практическо приложение в ежедневната ви работа, отколкото сте предполагали. Дали ще го държите на работния си плот или ще го закачите на стена – присъствието му ще се окаже безценно.

Alison.bg ви дава невероятното предимство да пазарувате удобно, лесно и изгодно. Можете да разглеждате каталога ни когато ви е удобно, както и да поръчате всичко, което смятате за необходимо. Заявените от вас поръчки ще бъдат обработени в максимално кратки срокове и доставени на вашия адрес бързо и в отлично състояние.

✂️ Какво е предназначението на конкретния модел огледало❓

Това кръгло фризьорско огледало е мултифункционален модел, който може да се използва като стенно и като подвижно/ръчно огледало. Неговото предназначение е да помогне на клиента да разгледа своята нова прическа от всички страни. Такова е обикновено желанието на всички клиенти (мъже и жени), затова за фризьора е важно да разполага с удобен уред, с който да удовлетвори клиентските желания.

✂️ Кои са предимствата на модела❓

Конкретният модел професионално фризьорско огледало има множество предимства, едно от които е ниската му цена. Ако се налага да разпределяте внимателно скромния си бюджет, предназначен за покупка на фризьорско оборудване, то кръглият ни модел е идеално решение. Удобната ръкохватка на гърба ви позволява да покажете как изглежда прическата отстрани и отзад, държейки огледалото с една ръка. Пръстите ви няма да закриват гледката.

✂️ По какво се разбира, че това е професионално огледало❓

Професионалните фризьорски огледала имат специфични характеристики, сред които е високото качество на огледалната повърхност. Освен че тук имаме супер стилен и функционален дизайн, налице е и отличната отражателна способност на огледалото. Благодарение на специалната технология на производство, огледалото не изкривява образа в отделни участъци, както е при много нискокачествени изделия.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.